24.6 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι Τούρκοι επιμένουν για Γιαζίτσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fanatik» ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή Τούρκο μεσοεπιθετικό Γιουσούφ Γιαζίτσι, με τις δυο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός «παλεύει» για να κάνει δικό του τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό Αντάμ Ουνάς στην Τουρκία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για «φλερτ» με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, ο οποίος όντως απασχόλησε τους Πειραιώτες. Μάλιστα η «Fanatik» εμφανίζει την υπόθεση και αρκετά προχωρημένη.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό σημείο και σύντομα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα άλλα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 27χρονου επιτελικού μέσου υποστήριζαν πως ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια τους προτάσεις από την Άστον Βίλα και την Κρίσταλ Πάλας.

🚨 Olympiakos, Yusuf Yazıcı transferi için harekete geçti.

⏳ Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği ve kısa süre içerisinde imzaların atılmasının beklendiği ifade edildi. pic.twitter.com/mLQZujUWGP

— Fanatik (@fanatikcomtr) September 24, 2024

Ο Γιαζίτσι έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ, με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ, ενώ με την εθνική Τουρκίας μετράει 45 εμφανίσεις και 3 γκολ. Η προθεσμία για προσθήκη ελεύθερων στις ομάδες της Stoiximan Superleague ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα (30/9).



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό