12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Κοντά σε επιθετικό, φήμες από Γερμανία για Κοβνάτσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση ενός φορ, από τη Γερμανία προκύπτει ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Κοβνάτσκι που έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα

Έτοιμος να κάνει την επόμενη χειμερινή μεταγραφή του παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός!

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, από μανατζερικούς κύκλους έχει προκύψει η πληροφορία πως οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ καλού επιθετικού.

Όπως είναι γνωστό, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Χουάνγκ Ουί-Τζο δεν υπολογίζονται πλέον από τον Μίτσελ και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Την ίδια στιγμή, όμως, από τη Γερμανία υπάρχουν αναφορές περί ενδιαφέροντος των «ερυθρόλευκων» για τον Νταβίντ Κοβνάτσκι.

Το ρεπορτάζ είναι της «Rheinische Post», η οποία υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Άλλα γερμανικά Μέσα αναφέρουν πως υπάρχει… ανταγωνισμός για τον 25χρονο φορ, ο οποίος φέτος μετράει 7 γκολ και 7 ασίστ σε 19 ματς (1.533′), καθώς για εκείνον έχουν ενδιαφερθεί επίσης η Άιντραχτ και η Μάιντς.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά νέα, συνεχίζεται το «σκανάρισμα» για την αγορά ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ.

Μάλιστα, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως εκτός από την ισπανική αγορά για στόπερ, οι ιθύνοντες του συλλόγου κοιτούν και προς Γαλλίας, λόγω των επαφών που έχει με τη συγκεκριμένη αγορά ο Ζοζέ Ανιγκό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό