24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Καλωσόρισε τον Γουίλιαν ο Ροντινέι – Το κοινό post των δύο Βραζιλιάνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να είμαστε σε περίοδο Εθνικών ομάδων, ωστόσο κάθε φορά υπάρχουν και παίκτες που δεν «καλούνται» από τις χώρες τους και συνεχίζουν να προπονούνται με τους συλλόγους τους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γουίλιαν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού που θέλει να κερδίσει το χαμένο… έδαφος, κάνοντας καθημερινά διπλές προπονήσεις.

Ο έτερος Βραζιλιάνος των «ερυθρολεύκων», Ροντινέι, καλωσόρισε τον νέο εξτρέμ και φίλο του Γουίλιαν και κοινοποίησε ένα post με τις πρώτες στιγμές του τελευταίου στον Ολυμπιακό. 

Δείτε το κοινό post των δύο Βραζιλιάνων:

@pretinhorodi_oficial | @willianborges88

«Καλώς ήρθες αδερφέ, Γουίλιαν. Ο Θεός να μας έχει καλά και να είσαι ευτυχισμένος εδώ σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Τιμή μου»

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τη λήξη της διορίας που έχουν οι ομάδες για να δηλώσουν λίστα για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και στον Ολυμπιακό «σκανάρουν» την αγορά για να δουν αν προκύψει κάποια… ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό «παζάρι» τις τελευταίες ώρες, κλείνοντας τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν, την ώρα που είναι σε τελικές συζητήσεις με τον Πορτογάλο χαφ της Γαλατάσαραϊ, Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Μένει να φανεί, αν ο Ολυμπιακός θα επιφυλάσσει κάποια… έκπληξη για τους οπαδούς του όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ή το ρόστερ των «Πειραιωτών» έχει κλείσει ολοκληρωτικά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό