24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: «Η Premier League καλεί Αγκιμπού Καμαρά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Νησί στέλνουν άμεσα τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο 20χρονος άσος από τη Γουινέα προοριζόταν αρχικά για την ομάδα Β, αλλά άμεσα κέρδισε μια θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και πλέον έχει εξελιχθεί σε σταρ της ομάδας.

Οι εμφανίσεις του κάνουν τη διαφορά, σε Ελλάδα και Ευρώπη και αποτελεί βασικό στέλεχος της ενδεκάδας. Οι 17 συμμετοχές, τα 5 γκολ και οι 2 ασίστ φέτος με τα ερυθρόλευκα τα λένε όλα. Και φυσικά οι επιδόσεις του δεν έχουν μείνει απαρατήρητες, καθώς αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Το γκολ που πέτυχε ο Αγκιμπού Καμαρά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και οι εμφανίσεις του στο Europa League προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την αγγλική «Sun», τρεις αγγλικές ομάδες τον παρακολουθούν, αλλά και έκαναν μια πρώτη επαφή με τον ατζέντη του. Ο λόγος για τη Λίβερπουλ, τη Λέστερ και τη Νιούκαστλ, που έχουν εντυπωσιαστεί από τα κατορθώματά του.

Ωστόσο, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης θα αξιώσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον διεθνή 20χρονο άσο. Κι αν οι καλές εμφανίσεις του συνεχιστούν στα επόμενα παιχνίδια, οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» θα αυξηθούν.

Στο δημοσίευμα ο Καμαρά περιγράφεται ως «ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταλέντα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή», με τον Ολυμπιακό να τον έχει «δέσει» στο λιμάνι έως το 2025 και ως εκ τούτου να έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό