35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ολυμπιακός: Η κατάθεση λουλουδιών για Πάρη Δερμάνη και Παύλο Γιαννακόπουλο [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα τα βλέμματα της μπασκετικής Ελλάδας και όχι μόνο στρέφονται στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, εκεί όπου το βράδυ της Δευτέρας (10/06, 21:15, ΕΡΤ3) συνεχίζονται με αμείωτη δράση οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον τρίτο αγώνα της μεταξύ τους τελικής σειράς για τα Playoffs της φετινής Basket League. Οι γηπεδούχοι αναζητούν τη νίκη και τη μείωση του 2-1 προκειμένου να δείξουν αντίδραση στη διεκδίκηση του τίτλου ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να στεφθούν πρωταθλητές.

🕊️ Αναπαύσου εν ειρήνη Πάρη… @paobcgr #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #PAOOLY pic.twitter.com/Hxfy0nYhsK

— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) June 10, 2024

Ωστόσο, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, τα μέλη της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξαν σπουδαίο fair play το οποίο ξεπερνά τα στενά όρια του ανταγωνισμού εντός των τεσσάρων γραμμών. Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες κατέθεσαν λουλούδια στη μνήμη του άλλοτε φροντιστή των «πρασίνων» ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (08/06) σκορπώντας τη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό.

Την ίδια στιγμή, οι παράγοντες των «ερυθρόλευκων» Χρήστος Μπαφές (Sports Director) και Νίκος Λεπενιώτης (Γενικός διευθυντής) κατέθεσαν λουλούδια στη θέση των επισήμων του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου μιας και σήμερα (10/06) συμπληρώνονται έξι χρόνια από το θάνατο του άλλοτε εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού AKTOR



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό