18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Η δικαίωση Πασχαλάκη | Η επέκταση του συμβολαίου και η μυθική αήττητη παρουσία (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα παραμείνει για, τουλάχιστον, έναν χρόνο στους «ερυθρόλευκους», καθώς το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα, τη στιγμή που ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει μία κορυφαία επίδοση με τους Πειραιώτες.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την έλλειψη σταθερότητας κάτω από τα δοκάρια του. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ήταν σε αναζήτηση της νέας του ομάδας, ωστόσο, δεν είχε κάνει δεκτή καμία πρόταση που έφτασε με καλές απολαβές, κυρίως από την Σαουδική Αραβία. Θέλησή του ήταν να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα έκανε μεγάλη υπομονή για να το πετύχει.

Τελικά, στα τέλη του Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ξεκίνησε και επίσημα η θητεία του Έλληνα τερματοφύλακα στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Έκτοτε, η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια ήταν καταλυτική για τον Ολυμπιακό στη «μάχη» που κάνει για την επιστροφή στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε το ντεμπούτο του στον εκτός έδρας αγώνα με την Καραμπάγκ για το Europa League, με τον Ολυμπιακό να μετράει 3 ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, με οκτώ γκολ παθητικό. Εκείνο το βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον πρώτο τους βαθμό και μάλιστα χωρίς να δεχθούν κάποιο τέρμα.

Όσον αφορά στη Super League, ο Έλληνας τερματοφύλακας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά ξεκινά το μυθικό σερί που έχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής πορτιέρο έχει αγωνιστεί σε 21 αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και ακόμα δεν έχει γευτεί την… πίκρα της ήττας. Στη Super League, το αήττητο σερί των Πειραιωτών ανέρχεται σε 19 ματς, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κρατάει το «μηδέν» στην άμυνά του στα 13 εξ αυτών, έχοντας παράλληλα 84% ποσοστό αποκρούσεων.

Πάντως, μοναδικός στόχος για τον Έλληνα τερματοφύλακα παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τονίζει σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση. Ωστόσο, το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θα έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο, μια και ανανεώθηκε αυτόματα, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης «έπιασε» τον αριθμό εμφανίσεων που υπήρχε στην αρχική συμφωνία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό