13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Η έξτρα άδεια των Βρσάλικο – Αραμπί και οι Ανδρούτσος

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
23.09.2022 | 11:03

Ο Σίμε Βρσάλικο με τα ερυθρόλευκα
INTIME

Ο Μίτσελ προσπαθεί να ρίξει τον αριθμό των παικτών που θα προπονούνται στο εξής υπό τις οδηγίες του και σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμπεριλαμβάνονται στο μπλοκάκι του οι Θανάσης Ανδρούτσος και Λεονάρντο Κούτρης. Την Παρασκευή (23/9) επιστρέφουν μετά από άδεια οι Βρσάλικο και Αραμπί.

Ο Σίμε Βρσάλικο απουσίασε με άδεια από τις δύο πρώτες προπονήσεις του Μίτσελ στον Ρέντη, καθώς ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ και βραβεύτηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας για την προσφορά του στην εθνική ομάδα, στο περιθώριο του αγώνα Κροατία – Δανία (2-1), στο Μάξιμιρ την Πέμπτη (22/9).

Ο έμπειρος αμυντικός είχε ανακοινώσει πριν από μερικές εβδομάδες την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τη δημοσιοποίηση.

Έτσι, ο πρόεδρος της Κροατικής Ομοσπονδίας, Μάριγιαν Κούστιτς, και ο τεχνικός διευθυντής Στίπε Πλετίκοσα πριν από την έναρξη του αγώνα δώρισαν στον Σίμε Βρσάλικο μία κορνίζα με φωτογραφία του τελευταίου με τα χρώματα και την σημαία της εθνικής Κροατίας από τα γήπεδα της Ρωσίας, ενώ του έδωσαν και μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 52, όσες και οι συμμετοχές που είχε με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Βρσάλικο αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του στις εξέδρες για την προσφορά του στην εθνική Κροατίας και την Παρασκευή (23/9) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, ξεκινώντας πάλι προπονήσεις στον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ θα μιλήσει με τον έμπειρο αμυντικό και, λογικά, το Σάββατο (24/9) θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού στον Ρέντη.

Παράλληλα, επιπλέον άδεια είχε λάβει και ο Αραμπί, ο οποίος επέστρεψε από την Ντόχα την Πέμπτη (22/9) και ακολούθησε το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρολεύκων. Ο Μίτσελ θα έχει τετ α τετ και με τον Μαροκινό σέντερ φορ την Παρασκευή (23/9) και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει για ένα διάστημα στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να ρίξει τον αριθμό των παικτών που θα προπονούνται στο εξής υπό τις οδηγίες του, καθώς έχει δηλώσει πως θέλει να δουλέψει με 24 συν 4 τερματοφύλακες και πληροφορίες αναφέρουν πως δεν συμπεριλαμβάνονται στο μπλοκάκι του ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο Μίτσελ έχει διαθέσιμους για τη δεξιά πλευρά της άμυνας τον Βρσάλικο, τον Άβιλα και τον Λαλά που ενεργοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο και αριστερά τον Μαρσέλο, τον Ρέαμπτσιουκ και τον Λάιντνερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό