22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Για το 2Χ2 στην Handball Premier κόντρα στον Άρη Νίκαιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Να συνεχίσει νικηφόρα την παρουσία του στην Handball Premier επιθυμεί ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτησή του στην Πρεμιέρα με 27-23 επί του Διομήδη Άργους, αύριο στις 7:30μ.μ. κόντρα στον Άρη Νίκαιας.

Οι «ερυθρόλευκοι»  θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Νίκαιας την Κυριακή (26/9) στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ως τυπικά φιλοξενούμενος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Έχει διακοπεί ελαφρώς η συνέχεια της καλής μας προετοιμασίας για διάφορους λόγους όμως τα παιδιά δείχνουν ότι ανταπεξέρχονται σε όλες τις νέες συνθήκες. Όπως και στο προηγούμενο ματς που χάσαμε κάποιους παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι υπόλοιποι κάλυψαν επάξια το κενό. Εμείς θέλουμε να εμφανιζόμαστε σε κάθε ματς όλο και καλύτεροι, θέλουμε να παίζουμε το δικό μας χάντμπολ και να επιβάλουμε  το δικό μας ρυθμό ώστε η ομάδα κάθε βδομάδα να δυναμώνει».

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας:

Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Θοδωρής Δεληχρήστος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό