35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ολυμπιακός: Αρχίζει επαφές για να διατηρήσει τον Όρτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Την αγορά του Αντρέ Όρτα θέλει η Ελληνική ομάδα και αρχίζει συζητήσεις με την Μπράγκα.

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπράγκα, για το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Αντρέ Όρτα από τους κατόχους του Europa Conference League.

Είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν διακαώς να εντάξουν «μόνιμα» στο δυναμικό τους τον 27χρονο άσο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ στους Πορτογάλους, όπως ορίζει η ρήτρα της οψιόν αγοράς του παίκτη. Ποσό που η ελληνική ομάδα επιδιώκει να μειωθεί, έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Αντρέ Όρτα αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν στους Πειραιώτες με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπράγκα και σύμφωνα με την «A Bola» τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν οι καθοριστικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Αυτό που θα επιδιώξουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο είναι να μειωθεί το ποσό της οψιόν, αλλά η Μπράγκα δείχνει προς το παρόν αδιάλλακτη ως προς αυτό το εννδεχόμενο» αναφέρει το πορτογαλικό μέσο και συνεχίζει:

«Οι άνθρωποι της Μπράγκα θα περιμένουν πρώτα να ακούσουν τις προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, αλλά με την προϋπόθεση να μην μπουν σε σημαντικά… παζάρια ως προς τις απαιτήσεις τους. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει ότι η Μπράγκα δεν θα είναι καθόλου χαλαρή στις διαπραγματεύσεις.

Η τιμή που δόθηκε για τη μεταγραφή του Όρτα είναι αυτή που οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρούν δίκαιη και δεν είναι διατεθειμένοι να πέσουν πολύ από το συγκεκριμένο νούμερο», καταλήγει το ρεπορτάζ της A Bola.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό