22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ήρθε ο Καρμπόβνικ, περιμένει Κανέ – Τι γίνεται με Μανωλά

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Το… καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός στη Σλοβακία και πήρε με ισοπαλία (2-2) την πρόκριση στους ομίλους του Europa League επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» πατάνε γκάζι για την ενίσχυσή τους, προκειμένου να εμφανιστούν πιο έτοιμοι στις προσεχείς υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην Αθήνα βρίσκεται από αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, καθώς οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη Μπράιτον για τον δανεισμό του για έναν χρόνο. Ο νεαρός μπακ αγωνίζεται και στα δύο άκρα και θα δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Μαμαντού Κανέ, ο 24χρονος μέσος από τη Γουινέα που θα έχει συμφωνηθεί να αποκτηθεί από τη Νέφτσι Μπακού. Ο Αφρικανός μέσος δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει ελεύθερη θέση ξένου, ενώ διαθέτει λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Αναφορικά με τον Κώστα Μανωλά, όλα δείχνουν ότι δεν προχωρά η συμφωνία με τη Νάπολι, η οποία επιμένει να ζητά 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ωστόσο, η υπόθεση συνδέεται και με την ενδεχόμενη πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει πρόταση από Μπενφίκα ή Σπόρτινγκ.

Δεν αποκλείεται εκτός από τις παραπάνω, να γίνει κι άλλη κίνηση για εξτρέμ, αλλά μόνο αν βρεθεί παίκτης που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίς να δηλώνει ευχαριστημένος με το διαθέσιμο ρόστερ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό