24.8 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και REPLAY για 9η χρονιά μαζί! – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η REPLAY, για 9η διαδοχική χρονιά στέκεται υπερήφανα δίπλα στον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας να είναι η κόκκινη υπογραφή και για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025 στα ρούχα της ομάδας και των στελεχών της, ως ο επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας της ομάδας! Ο Ολυμπιακός, με ιστορία ενός αιώνα, ξεχειλίζει από περηφάνεια και πάθος, κατακτώντας συνεχώς την κορυφή! Η REPLAY επιβραβεύει αυτήν την αφοσίωση με ανανεωμένες smart casual ενδυμασίες για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Η χαρακτηριστική κόκκινη υπογραφή της REPLAY, με έμφαση στην άνεση και την ποιότητα, θα συνοδεύει τις επίσημες εμφανίσεις των παικτών και των στελεχών της ομάδας, εντός και εκτός συνόρων, καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής σεζόν 2024-2025.

Το denim παντελόνι σε συνδυασμό με κόκκινο polo T-shirt, το drawsting chino παντελόνι με λευκό ή μπλε T-shirt, denim overshirt και backpack συνθέτει μια μοντέρνα εμφάνιση που αποπνέει άνεση και στυλ.

Η επίσημη ενδυμασία της REPLAY περιλαμβάνει navy blue κοστούμι με κόκκινες λεπτομέρειες, καθώς και λευκό ή μπλε πουκάμισο, κόκκινη γραβάτα και ζώνη. Αυτά τα στοιχεία προσδίδουν έναν επίσημο τόνο στην εμφάνιση της ομάδας, διατηρώντας την ιδιαίτερη στιλιστική ταυτότητα και την ιταλική φινέτσα, καθώς όλα είναι αποκλειστικά ραμμένα στην Ιταλία.

Για την ανανέωση της συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της REPLAY στην Ελλάδα, κ. Τσουβελεκάκης Δημήτρης δήλωσε: «Eίμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την μακροχρόνια συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια χρονιά ορόσημο, καθώς ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Μας ενώνει η αφοσίωση και το πάθος για τον κόσμο του αθλητισμού, με τη φιλοσοφία μας να είναι κοινή για την κορυφή».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της αναφορικά με τη συνεργασία της με τη Replay για 9η διαδοχική χρονιά, δήλωσε: «Η φιλοσοφία που έχουμε στον Ολυμπιακό είναι όλοι μας οι συνεργάτες να νιώθουν ως οικογένεια και η Replay μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, είναι πλέον οικογένεια. Έτσι συνεχίζουμε μαζί για νέες επιτυχίες, έχοντας την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες ιδέες και αξίες για τον αθλητισμό και τον ανταγωνισμό, διεκδικώντας πάντα την κορυφή».

Λίγα Λόγια για τη REPLAY (FASHION BOX S.P.A.)

Με έτος ίδρυσης το 1981 και έδρα το Asolo της Ιταλίας, η REPLAY δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα στον χώρο της casual ένδυσης και του denim. Διεθνής ηγέτιδα στον τομέα των ενδυμάτων, δημιουργεί, προωθεί και εμπορεύεται casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με τις επωνυμίες REPLAY, REPLAY&SONS και WE ARE REPLAY. Σήμερα τα προϊόντα της REPLAY πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο κόσμο, σε όλη την Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Λ. Αμερική και την Αφρική. Το δίκτυό της περιλαμβάνει 121 monobrand καταστήματα και ένα δίκτυο χονδρικής διανομής με 3.000 multibrand σημεία πώλησης. Οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν περίπου το 85% του συνολικού όγκου πωλήσεων.

Λίγα Λόγια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚO

Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα και έχει συνεχόμενες παρουσίες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με κορυφαία στιγμή στην ιστορία της την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League. Στη διάρκεια της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει σπουδαίες νίκες και έχει κερδίσει συνολικά μέχρι σήμερα 1 Uefa Europa Conference League, 47 Πρωταθλήματα, 28 κύπελλα και 18 Double. Ο Σύλλογος έχει επίσης αναπτύξει σημαντική και διαρκή φιλανθρωπική δράση, η οποία αντανακλά και την ευρύτερη φιλοσοφία της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό