24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες, Χρήστου: «Πάλεψα μέχρι τα τελευταία μέτρα όπως κάνει πάντα μια ελληνική ψυχή»

Ειδήσεις Ελλάδα

O Απόστολος Χρήστου, ολοκλήρωσε μια φανταστική προσπάθεια, και παρότι έμεινε εκτός από τις τρεις πρώτες θέσεις έφτασε μια… ανάσα μακριά αφού έχασε την τρίτη θέση του βάθρου για δύο κλάσματα του δευτερολέπτου.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης προφανώς, απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα, μιας και κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά αλλά στο τέλος να μην πανηγυρίσει, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου, εξηγεί πως παρότι αυτό που ονειρευόταν τόσο δεν ήρθε τουλάχιστον ξέρει πως πάλεψε μέχρι τέλους.

Δείτε το ποστ του Έλληνα κολυμβητή:

“Έπειτα από οχτώ χρόνια αναμονής, βρέθηκα σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων χτυπώντας στο στήθος μου το εθνόσημο πλησιάζοντας στην πισίνα για να αγωνιστώ από περηφάνια. Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο που ονειρευόμουν τόσο καιρό αλλά μέσα μου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και πάλεψα μέχρι το τέλος, τα τελευταία μέτρα, την τελευταία χεριά, όπως κάνει πάντα μια ελληνική ψυχή. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου”.

Θυμίζουμε ότι ο Απόστολος Χρήστου έχει ακόμη ένα αγώνισμα στα προκριματικά στα 200μ ύπτιο το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/7, 12:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό