18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τένις: Θετικός στον κορονοϊό ο Ροζέρ, αποσύρθηκε η Ολλανδία από το διπλό ανδρών

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
26.07.2021 | 10:32

Ο Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ
Ⓒ 2015 PATRICK POST/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα η ομάδα της Ολλανδίας να αποσυρθεί από το διπλό των ανδρών στο τένις. Έκτο μέλος της αποστολής των Ολλανδών που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ομάδα της Ολλανδίας αποσύρθηκε από το διπλό των ανδρών του τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς ένας παίκτης από το ζευγάρι, ο Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ροζέρ είναι ο πρώτος παίκτης του τένις και το έκτο μέλος της Ολυμπιακής αποστολής της Ολλανδίας που έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό μέχρι στιγμής. Στους υπόλοιπους περιλαμβάνονται ένας αθλητής του σκέιτμπορντ, ένας αθλητής του ταεκβοντό, ένας κωπηλάτης και δύο μέλη της ομάδας κωπηλασίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ροζέρ και ο παρτενέρ του, Βέσλεϊ Κόλχοφ, οι οποίοι επρόκειτο να αγωνιστούν σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο του β΄ γύρου, έχουν μπει σε απομόνωση, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις. Έτσι, οι αντίπαλοί τους, οι Νεοζηλανδοί Μάρκους Ντάνιελ και Μάικλ Βίνους, θα περάσουν χωρίς αγώνα στους προημιτελικούς.

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό