24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες – ποδόσφαιρο: Το Μεξικό νίκησε την Ιαπωνία και πήρε το χάλκινο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Μεξικό επιβλήθηκε εύκολα της Ιαπωνίας με 3-1 στο μικρό τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η εθνική Μεξικού κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ποδόσφαιρο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς επικράτησε άνετα στον μικρό τελικό της διοργάνωσης της Ιαπωνίας με 3-1.

Οι Μεξικάνοι, που αποκλείστηκαν στα ημιτελικά με δραματικό τρόπο στα πέναλτι από τη Βραζιλία, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα και έφθασαν στη νίκη με τα τέρματα των Κόρδοβα (12′ πεν.), Βάσκες (22′) και Βέγκα (58′) και το μόνο που κατάφεραν οι Γιαπωνέζοι ήταν να μειώσουν στο τελικό σκορ στο 78ο λεπτό με τον Μιτόμα. Οι συνθέσεις:

Μεξικό: Οτσόα, Σάντσες, Μόντες, Ανγκούλο, Βάσκες, Ρόμο, Ροντρίγκες (85′ Εσκιβέλ), Μάρτιν (85′ Αγκίρε), Λάινεζ (55′ Αντούνα), Βέγκα (78′ Μπελτράν), Κόρδοβα (78′ Αλβαράδο).

Ιαπωνία: Τάνι, Σακάι, Νακαγιάμα (62′ Ουέντα), Γιοσίντα, Εντο (70′ Μιγιόσι), Κούμπο, Ντοάν, Τομιγιάσου, Σόμα (45′ Χατάτε), Τανάκα (80′ Ιτακούρα), Χαγιάσι (68′ Μιτόμα).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό