25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πνίγει τον πόνο της με shopping στο Παρίσι η «καυτή» Παραγουανή κολυμβήτρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της η Λουάνα Αλόνσο, λίγα 24ωρα μετά την αποπομπή της από το Ολυμπιακό Χωριό, επειδή -όπως ανέφερε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Παραγουάης – είχε ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Instagram / luanalonsom

Η 20χρονη Παραγουανή κολυμβήτρια, που έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση μέσω Instagram, τονίζοντας ότι κανείς δεν την έδιωξε, συνεχίζει τις αναρτήσεις που -σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- αποτέλεσαν την αφορμή για να εκδιωχθεί από το Ολυμπιακό Χωριό. 

Instagram / luanalonsom

Τα τελευταία 24ωρα έχει ανεβάσει φωτογραφίες από αξιοθέατα, όπως ο Πύργος του Άιφελ, από την επίσκεψή της στη Eurodisney, αλλά και από τα πολλά πολυτελή καταστήματα που επισκέφθηκε στο Παρίσι. Αυτές οι αναρτήσεις ήταν που πρόδωσαν την «καυτή» κολυμβήτρια από την Παραγουάη, ωστόσο οι φήμες θέλουν την αθλήτρια να είχε μπει από νωρίτερα στο στόχαστρο της Ολυμπιακής Επιτροπής, λόγω των προκλητικών της εμφανίσεων, αλλά και της προκλητικής συμπεριφοράς της γενικότερα. 

Instagram / luanalonsom

Η Λουάνα Αλόνσο θέλησε προφανώς να πνίξει τον πόνο του… αποκλεισμού στα ψώνια, καθώς επισκέφθηκε αρκετά καταστήματα με υπερπολυτελή είδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό