35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάνοπλη η… τρομακτική Σερβία με μπόλικο «ερυθρόλευκο» χρώμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πρωταθλήματα συλλόγων μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και άπαντες μετρούν αντίστροφα για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη που αναμένεται να λάβει χώρα στο Παρίσι.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προ των πυλών και ουκ ολίγες Εθνικές ομάδες έχουν ανακοινώσει τις προεπιλογές τους ενόψει της προετοιμασίας για τα Προολυμπιακά τουρνουά με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η Σερβία, ωστόσο, είναι από τις ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στην Ολυμπιάδα ένεκα και της δεύτερης θέσης που κατέκτησε στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όπερ και σημαίνει πως ο ομοσπονδιακός Σβέτισλαβ Πέσιτς θα κληθεί να βγάλει την τελική δωδεκάδα για την τελική φάση από τους 16 παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

📢 Selektor Pešić odredio spisak kandidata za mušku “A” reprezentaciju 🇷🇸 Srbije na Olimpijskim igrama 🏀

🔗 https://t.co/HAueEswlAQ#TeamSerbia #Paris2024 pic.twitter.com/MYLLmaKutp

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) June 10, 2024

Ανάμεσα σε αυτούς, δεσπόζει ο MVP του NBA Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς ο οποίος παρά τις αρχικές αμφιβολίες, αναμένεται να «δώσει» κανονικά το παρών για τη χώρα του, ενώ παρόντες θα είναι τόσο οι νυν παίκτες του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ όσο και ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Αλεκσέι Ποκουσέβσκι (Χόρνετς) και οι νυν ΝΒΑερς, Βασίλιε Μίσιτς (Χόρνετς), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Χοκς) και Νίκολα Γιόβιτς (Χιτ).

Η προεπιλογή της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Βασίλιε Μίσιτς Αλεξέι Ποκουσέφσκι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς Νίκολα Γιόβιτς Νίκολα Γιόκιτς Βλάντιμιρ Λούτσιτς Μάρκο Γκούντουριτς Βάνια Μαρίνκοβιτς Όγκνιεν Ντόμπριτς Φίλιπ Πετρούσεφ Νίκολα Μιλουτίνοφ Ντούσαν Ρίστιτς Αλέκσα Αβράμοβιτς Όγκνιεν Γιάραμαζ Ντέγιαν Νταβίντοβατς Ούρος Πλάβσιτς



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό