16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός καλλιτεχνικής κολύμβησης Γυναικών – Όλες οι ελληνικές συμμετοχές []

Ειδήσεις Ελλάδα

Πλούσιο σε ελληνικές συμμετοχές παραμένει το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ελλάδα συνεχίζει για 15η ημέρα την προσπάθειά της για την κατάκτηση του βάθρου, με τους αθλητές μας να τα δίνουν όλα στην «μάχη».

Ενδιαφέρον από το σημερινό (10/08) πρόγραμμα έχει η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης Γυναικών, η οποία συμμετέχει στον τελικό του αγωνίσματος ντουέτο ελεύθερου προγράμματος, μετά από μία δύσκολη πρώτη μέρα στο τεχνικό ντουέτο.

Νωρίτερα, η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη του Καναδά, στο πλαίσιο του τουρνουά πόλο του Παρισιού. Στόχος της «γαλανόλευκης» να κατακτήσει την 7η θέση. Οι διεθνείς παίκτριές μας δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την 5η θέση, καθώς αντιμετώπισαν την Ουγγαρία, η οποία επικράτησε με τελικό σκορ 12-9. 

Οι Ελληνίδες… λύγισαν στις λεπτομέρειες και στεναχωρήθηκαν πολύ για αυτό. Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθειά τους, όπως δήλωσε – μεταξύ άλλων – η Ελένη Ξενάκη. «Δεν ήρθαμε εδώ για να είμαστε τουρίστες. Είναι κόποι χρόνων, δεν μας αξίζουν οι εμφανίσεις αυτές. Οι αθλητές είμαστε οι χειρότεροι κριτές του εαυτού μας, θα πρέπει να διαχειριστούμε την απογοήτευση και να βγάλουμε αντίδραση για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση για τη χώρα μας».

Τέλος, την ίδια ώρα μαζί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, συμμετέχει και η Ελίνα Τζένγκο, στην πρώτη της παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ίδια θα λάβει μέρος στον τελικό του ακοντισμού και θα επιχειρήσει να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, το 9ο για την Ελλάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου, 10 Αυγούστου:

Πόλο10:00, Πόλο Γυναικών 7η θέση – Ελλάδα-Καναδάς

Καλλιτεχνική Κολύμβηση20:30, Ντουέτο ελεύθερο πρόγραμμα – τελικός

Στίβος20:30 τελικός ακοντισμού – Ελίνα Τζένγκο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό