25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης – Η επική συνομιλία με τον Giannis

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη φτάνει προς το τέλος του διανύοντας τις τελευταίες αγωνιστικές ημέρες και προετοιμάζοντας μεταξύ άλλων και την τελετή λήξης.

Στο πλαίσιο της αυλαίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού που θα «πέσει» την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα Ελλάδος 22:00, η χώρα μας θα έχει για σημαιοφόρο τον Εμμανουήλ Καραλή σε μια μεγάλη τιμή.

Ο σπουδαίος άλτης του επί κοντώ και «χάλκινος» ολυμπιονίκης του Παρισιού, επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την τελετή που θα λάβει χώρα στο «Stade de France», ενώ (όπως έγινε και στην τελετή έναρξης) αναμένεται να έχει στο πλάι του και μια Ελληνίδα αθλήτρια, με την Κατερίνα Στεφανίδη να φαίνεται πως έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Μάλιστα, ο Έλληνας άλτης μοιράστηκε τη χαρά του με τον σημαιοφόρο της τελετής έναρξης, Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο «Greek Freak» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, εκφράζοντάς τον με επικό τρόπο στη μεταξύ του συνομιλία.

INSTAGRAM / MANOLO
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης.

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδυ της 11ης Αυγούστου στο πέσιμο της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90μ.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό