22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες – Ιστιοπλοΐα: Ο Κοκκαλάνης υποχώρησε δύο θέσεις στα RS:X

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
26.07.2021 | 12:14

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης
EUROKINISSI

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βρίσκεται στη 13η θέση των RS:X στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υποχωρώντας δύο θέσεις στη 2η μέρα του αγώνα.

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης υποχώρησε δύο θέσεις στη 2η μέρα των RS:X στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Ο Έλληνας πρωταθλητής υποχώρησε κατά δύο θέσεις στα μισά του αγώνα σε σχέση με την πρεμιέρα του.

Στην 4η ιστιοδρομία πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του και τερμάτισε στην 5η θέση, όμως αμέσως μετά είχε τη χειρότερη παρουσία και δεν τερμάτισε. Στην 6η ιστιοδρομία κατετάγη 10ος, αλλά δεν ήταν αρκετό για να μην υποχωρήσει στη γενική κατάταξη και να πέσει στη 13η θέση.

Η δράση συνεχίζεται την Τετάρτη και μεταφέρεται από την Καμακούρα στη Φουτζισάβα για 3 ιστιοδρομίες. Την Πέμπτη οι ιστιοπλόοι επιστρέφουν στην Καμακούρα για τις τελευταίες 3 ιστιοδρομίες και το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η medal race στην Ενοσίμα.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό