22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκε με… 76 ονόματα η λίστα των κορυφαίων στην ιστορία της Λίγκας

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
22.10.2021 | 02:21

Ο Κόμπι Μπράιαντ στο αντίο του από τους Λέικερς
2015 WINSLOW TOWNSON/AP PHOTO

Με μία ισοψηφία που ανάγκασε το ΝΒΑ να “τεντώσει” την λίστα του ολοκληρώθηκε η επιλογή των κορυφαίων παικτών στην ιστορία της Λίγκας. Δείτε τα 76 ονόματα που ξεχώρισαν, μέσα στα οποία φυσικά βρίσκεται και εκείνο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ, γέμισε η λίστα και πλέον γνωρίζουμε ότι δεν έμεινε έξω από αυτή παίκτης από όσους είχαν βρεθεί στο TOP-50 το 1996.

Το εντυπωσιακότερο στοιχείο, πάντως, είναι πως στην λίστα των 75 χώρεσαν… 76 αθλητές, καθώς υπήρξε ισοψηφία για την τελευταία θέση, με αποτέλεσμα το ΝΒΑ να είναι αναγκασμένο να “τεντώσει” την κατάσταση για να καλύψει τις ανάγκες του.

Ανάμεσα στους 76 βρίσκονται και πολλοί εν ενεργεία αθλητές, φυσικά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που προφανώς θα έμπαινε και σε μια ακόμη πιο στενή λίστα, ενδεχομένως και στους 25-30 κορυφαίους όλων των εποχών.

Για την ανάδειξη των σημαντικότερων αθλητών του ΝΒΑ, ψήφισαν 88 άτομα, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, με τον Greek Freak να βρίσκεται στο πάνελ ως ένας από τους μόλις τρεις εν ενεργεία μπασκετμπολίστες που συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο Στεφ Κάρι και ο Κρις Πολ ήταν οι άλλοι δύο.

Αναλυτικά οι 76 κορυφαίοι στην ιστορία του ΝΒΑ:Πολ ΆριζινΡικ ΜπάριΛάρι ΜπερντΓουίλτ ΤσάμπερλεϊνΚλάιντ ΝτρέξλερΤιμ ΝτάνκανΠάτρικ ΓιούινΓουόλτ ΦρέιζερΚέβιν ΓκαρνέτΤζον ΧάβλιτσεκΆλεν ΆιβερσονΜάτζικ ΤζόνσονΣαμ ΤζόουνςΜάικλ ΤζόρντανΚαρλ ΜαλόουνΡόμπερτ ΠάριςΚρις ΠολΣκότι ΠίπενΜπιλ ΣάρμανΑϊζάια ΤόμαςΝέιτ ΘάρμοντΓουές ΆνσελντΜπιλ ΓουόλτονΤζέρι ΓουέστΤζέιμς ΓουόρθιΚαρίμ Αμπντούλ-ΤζαμπάρΓιάννης ΑντετοκούνμποΝέιτ ΆρτσιμπαλντΤσαρλς ΜπάρκλεϊΜπομπ ΚούζιΝτέιβ ΚάουενςΚέβιν ΝτουράντΤζούλιους ΈρβινγκΤζορτζ ΓκέρβινΧαλ ΓκριρΤζέιμς ΧάρντενΈλβιν ΧέιζΤζέρι ΛούκαςΜόουζες ΜαλόουνΚέβιν ΜακΧέιλΤζορτζ ΜάικανΣτιβ ΝαςΝτιρκ ΝοβίτζκιΧακίμ ΟλάζουονΜπομπ ΠετίτΓουίλις ΡιντΌσκαρ ΡόμπερτσονΝτέιβιντ ΡόμπινσονΜπιλ ΡάσελΤζον ΣτόκτονΈλτζιν ΜπέιλορΝτολφ ΣέιςΣακίλ Ο’ ΝιλΠιτ ΜάραβιτςΝτέιβ ΜπινγκΛένι ΓουίλκενςΝτέιβ ΝτεΜπουσέρΈρλ ΜονρόΜπίλι ΚάνινχαμΝτόμινικ ΓουίλκινςΝτένις ΡόντμανΡέι ΆλενΝτουέιν ΓουέιντΤζέισον ΚιντΓκάρι ΠέιτονΚόμπι ΜπράιαντΜπομπ ΜάκΑντουΠολ ΠιρςΚαρμέλο ΆντονιΣτεφ ΚάριΆντονι ΝτέιβιςΛεΜπρόν ΤζέιμςΝτέιμιαν ΛίλαρντΡέτζι ΜίλερΡάσελ ΓουέστμπρουκΚουάι Λέοναρντ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό