27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Ίντερ Εσκάλδες – Εκτός ο Λαμέλα λόγω ίωσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τρίτη (23/07) η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την τελευταία της προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Ίντερ Εσκάλδες (Τετάρτη 24/07, 21:00, COSMOTE Sport 1), στο πλαίσιο των προκριματικών του Conference League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια, στην «Opap Arena».

Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έκανε λόγο για την μεταγραφική κατάσταση της ομάδας του, δεν είδε το πρόσφατο απόκτημά του, Έρικ Λαμέλα, να προπονείται.

INTIME

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Αργεντινός άσος ταλαιπωρείται από ίωση και για αυτό απουσίασε από την απογευματινή προπόνηση. Πιθανότητα να μην αγωνιστεί στο επερχόμενο ματς, για το 2ο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Έρικ Λαμέλα έχει έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια με την ΑΕΚ, από την οποία θα εισπράττει 2.5 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έσπειρε στιγμές ενθουσιασμού στον κόσμο του «Δικεφάλου». Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (19/07), όταν ο 32χρονος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το φίλαθλο κοινό της Ένωσης τον περίμενε και τον καλωσόρισε με την πιο θερμή ατμόσφαιρα.

INTIME

Στην παρουσίαση των νέων φανελών της «Ένωσης», ο σύλλογος έδωσε τα ηνία στον Αργεντινό για να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια. Για την ακρίβεια, ο νέος παίκτης της ΑΕΚ παρουσίασε την πρώτη φανέλα. Ο «Δικέφαλος» δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο έγραφε: «Λαμέλα είσαι τρέλα με την νέα μας φανέλα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό