23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολλανδικό πάρτι που δημιουργεί… σεισμό στην Γερμανία για το Euro2024 []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώτος ημιτελικός ολοκληρώθηκε στο βράδυ της Τρίτης (09/07), αλλά απόψε είναι ο δεύτερος, ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία (22:00, ΕΡΤ1). Η Ισπανία υπέταξε την Γαλλία και «έκλεισε» τη θέση της στον τελικό του Euro 2024.

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο θα μπορούσαν να υπολογίζουν οι παίκτες των «Οράνιε» όμως, τότε αυτό είναι αδιαμφισβήτητα ο κόσμος τους. Οι Ολλανδοί έχουν ήδη «βάψει» πορτοκαλί ολόκληρο το Ντόρτμουντ, καθώς τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα αναμετρηθούν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Συγκεκριμένα, φρόντισαν να δημιουργήσουν… νέο σόου, αυτή τη φορά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αρκετές ώρες πριν την αναμέτρηση. Μπίρες, πορτοκαλί καπνογόνα, τραγούδι και ο γνωστός χορός των οπαδών είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τις συνθήκες στην πόλη της Βεστφαλίας λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής Ολλανδίας.

Ωστόσο, το… πάρτι είναι ασταμάτητο, καθώς έχουν φέρει μουσικά όργανα, με τον χορό και το τραγούδι να δίνουν και να παίρνουν. Τα χοροπηδητά είναι ασταμάτητα από το πρωί και πλέον η Βεστφαλία βρίσκεται υπό το καθεστώς… σεισμού.

Για την ιστορία, πριν λίγες μέρες, ένας Ολλανδός ρεπόρτερ αναφέρθηκε με χιουμοριστικό τρόπο στην κατανάλωση μπίρας. Προειδοποίησε το Ντόρτμουντ πως θα ξεμείνει από το εν λόγω αλκοολούχο ποτό, με τους υποστηρικτές της Ολλανδίας να είναι… ορεξάτοι. Ωστόσο, οι «φίλοι» της εθνικής Αγγλίας… δεν πάνε πίσω, καθώς φημίζονται και εκείνοι για το πόσο επιρρεπείς είναι στο αλκοόλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό