Home Κόσμος Ολλανδία: Περιστατικό ομηρίας σε καφέ στην Εντε

Ολλανδία: Περιστατικό ομηρίας σε καφέ στην Εντε

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός στην Ολλανδία, σε εξέλιξη περιστατικό ομηρίας σε καφετέρια στην πόλη Εντε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τρεις από τους ομήρους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς ωστόσο το περιστατικό δεν θεωρείται λήξαν.

Δείτε σε βίντεο από τη στιγμή που αφήνονται ελεύθεροι 3 όμηροι

#BREAKING #Netherlands JUST IN: Three hostages held in a café in Ede, Netherlands, have been released, but the incident is not over, police say. pic.twitter.com/ugOjWR1Eqt

— The National Independent (@NationalIndNews) March 30, 2024

Το χρονικό της ομηρίας

Άνθρωποι κρατούνται σήμερα όμηροι σε καφέ στην πόλη Έντε της ανατολικής Ολλανδίας και οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει στην εκκένωση κατοικιών στην περιοχή, ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η οποία διευκρίνισε πως δεν υπάρχει ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατικό επεισόδιο.

Ειδικές μονάδες της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στον τόπο του επεισοδίου, ένα κτίριο στο κέντρο της πόλης, ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσθεσε ότι 150 κατοικίες εκκενώθηκαν και ζητήθηκε από τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή, ενώ το κέντρο της πόλης έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το κίνητρο. Προς το παρόν, τίποτε δεν δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της την οποία δημοσιοποίησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Η εφημερίδα de Telegraaf ανέφερε, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, ότι νωρίς σήμερα το πρωί άνθρωποι συνελήφθησαν όμηροι στο μπαρ Petticoat από έναν άνδρα που φέρει όπλα και εκρηκτικά.

Δείτε εικόνες

Ο αριθμός των ομήρων δεν έχει γίνει επισήμως γνωστός. Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τέσσερα με πέντε άτομα.

⚡️Hostage Situation in Netherlands – Bomb Squad Deployed

A masked indiual has reportedly taken five hostages in a cafe or bar in the central town of Ede.

Video circulating online shows police using a robot to investigate the scene, with the suspect allegedly claiming to have… pic.twitter.com/HoxbChw0M3

— RT_India (@RT_India_news) March 30, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version