26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ολιβέιρα: Ονειρεύεται τίτλο στο κρεοπωλείο του πατέρα του – ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, τον παρουσιάζει να κάνει ιδιαίτερα δύσκολες και δυναμικές ασκήσεις, τις οποίες δεδομένα θα απέφευγε αν δεν είχε απαλλαγεί από το σύνδρομο των κοιλιακών – προσαγωγών, μέσω της ειδικής θεραπείας που ακολούθησε στην πατρίδα του.

Ο Ολιβέιρα μετέβη εκεί πριν εξαπλωθεί παγκοσμίως η θανατηφόρα κατάρα του κορονοϊού, ώστε να τον αναλάβει επιστήμονας ο οποίος ειδικεύεται σε αυτές τις δύσκολες ιατρικές υποθέσεις. Φαίνεται ότι η δουλειά που έγινε εκεί απέφερε αποτελέσματα και ο Πορτογάλος απέφυγε το νυστέρι. Κάτι που συνεπάγεται ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει, εάν κι εφόσον αποφασιστεί επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Άλλωστε, από τις επαφές που έχει με τους ανθρώπους της ομάδας, προκύπτει και η δική του αδημονία να περάσει γρήγορα όλο αυτό στην Ελλάδα ώστε να επιστρέψει και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο: “Είμαι έτοιμος, νιώθω πολύ καλά, δεν έχω ενοχλήσεις και γυμνάζομαι εντατικά”, είναι το μήνυμα που λαμβάνουν ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του από τον Πορτογάλο φορ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Αν υπάρχει ένα ζήτημα που προβληματίζει, αυτό αφορά στην αναγκαστική καραντίνα των 14 ημερών στην οποία θα πρέπει να μπει μόλις εμφανιστεί στην Ελλάδα. Ένα διάστημα δύο εβδομάδων, στο οποίο οι συμπαίκτες του θα προπονούνται μαζί (έστω χωρισμένοι σε γκρουπ), ενώ εκείνος θα πρέπει να συνεχίζει τη δουλειά από το σπίτι. Γι αυτό στην περίπτωση που δημιουργηθεί η εικόνα ότι οδηγούμαστε προς έναρξη των playoffs και των εναπομεινάντων ματς Κυπέλλου, ενδέχεται να επισπευσθεί η επιστροφή του Ολιβέιρα στην Ελλάδα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να κερδίσει χρόνο, ευρισκόμενος σε καραντίνα.

Έως τότε, ο Ολιβέιρα μπορεί να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στο άλλοτε κρεοπωλείο του συγχωρεμένου πατέρα του, το οποίο έχει μετατρέψει σε προσωπικό γυμναστήριο. Μάλιστα ο συγκεκριμένος χώρος, μοιάζει περισσότερο με το ψυγείο που φυλάσσονταν τα κρέατα, αλλά αυτή είναι μια υπόθεση. Ο ίδιος ο Πορτογάλος εξήγησε γιατί του αρέσει να προπονείται εκεί, σε ένα άκρως συγκινητικό post, αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα του.

“Αυτό ήταν το κρεοπωλείο του πατέρα μου! Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά όταν γυμνάζομαι εδώ, μπορώ να νιώσω την ενέργειά του, τη δύναμή του, την αγάπη του κι αυτό μου θυμίζει πόσο μου λείπει, αλλά συγχρόνως με κάνει να αισθάνομαι τόσο καλά. Μπορώ επίσης να ακούσω μερικές φορές να μου λέει: “Πρόσεξε με τη μπάλα, το κρεοπωλείο δεν είναι μέρος να παίζεις ποδόσφαιρο”. Τέλος, μένουμε σπίτι, αλλά δεν σταματάμε να δουλεύουμε”, έγραψε σχετικά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η συγκίνηση του ΑΕΚτζη παππού και το έγγραφο που ήταν κανονικά στην τσέπη του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό