19 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ολα τα ρεαλιστικά και τρελά σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνο δεδομένη δεν θεωρείται η παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς και ήδη αρκετές ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν με trade. Μάλιστα η ιστοσελίδα «Fadeawayworld» βάζει στο παιχνίδι της απόκτησης του Έλληνα σούπερ σταρ και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Εδώ και καιρό ακούγεται πως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά και να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό σύνολο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φυσικά να βρίσκεται στο στόχαστρο της παρέας του Στεφ Κάρι.

Εκτός των Γουόριορς, για τον άσο των Μπακς, φέρεται να ενδιαφέρονται και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τον 29χρονο και να τον κάνουν δικό τους.

Η ιστοσελίδα «Fadeawayworld» πάει το όλο θέμα και ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως η δημιουργία ενός φονικού διδύμου (Γιάννης Αντετοκούνμπο/Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ) δεν είναι ανέφικτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο πακέτο ανταλλαγμάτων για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής θα αποτελείται από τον Τζέιλεν Γουίλιαμς, τον Αϊζάια Χάρτενσταϊν και τον Νίκολα Τόπιτς.

Παράλληλα, θα χρειαστούν πιθανότατα και τέσσερα μελλοντικά picks πρώτου γύρου: των Χιτ από το 2025, των Σίξερς από το ίδιο draft, των Νάγκετς από το 2027 και το pick των Θάντερ από το 2030.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό