16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι Red Hot Chili Peppers κάνουν… ρελάνς στον κορονοϊό και έρχονται στο Ejekt Festival 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις που έφερε για τους φίλους των συναυλιών στην Ελλάδα η πανδημία του κορονοϊού, ήταν η ματαίωση της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers στα πλαίσια του Ejekt Festival, με το σόου να ήταν προγραμματισμένο για τις 5 Ιουνίου 2020.

Ωστόσο, οι διοργανωτές και η μπάντα έκαναν… ρελάνς και έτσι η στιγμή που περίμενε με μεγάλη αδημονία το ελληνικό κοινό, θα γίνει το 2021 και πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου (ημέρα Σάββατο), με τον τόπο διεξαγωγής να μην αλλάζει και να είναι το Markopoulo Park.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Έχουμε υπέροχα νεά! Οι Red Hot Chili Peppers είναι οι headliners του EJEKT Festival 2021!

Μπορεί η πανδημία να άλλαξε τις ζωές μας και μαζί τα φετινά σχέδια όλων μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η μουσική. Εμείς, στo EJEKT Festival, έχουμε ήδη ξεκινήσει να εργαζόμαστε για την επόμενη χρονιά και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι:

οι Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith και John Frusciante θα βρεθούν στη σκηνή του Markopoulo Park τo Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, για να πραγματοποιήσουν το δικό μας και δικό σας όνειρο: να δουμε τους RHCP ζωντανά στη σκηνή του EJEKT!

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τους κατόχους εισιτηρίων, τo line-up και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2021.

Εισιτηρίων για όλες τις κατηγορίες (Zone A, Zone B, VIP) πωλούνται στα γνωστά σημεία προπώλησης.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας σε μια περίοδο όπως αυτή που ζούμε. Προστατεύστε τον εαυτό σας και σύντομα θα ξανασυναντηθούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό