24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Oasis ανακοίνωσαν δυο έξτρα συναυλίες στο Wembley μετά το θεαματικό sold out

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή τη φρενίτιδα που επικράτησε την περασμένη εβδομάδα με τη διάθεση των εισιτηρίων για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Oasis στη Μεγάλη Βρετανία, η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε δυο έξτρα ημερομηνίες για το στάδιο Wembley στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το συγκρότημα ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης 04/09 το φανατικό κοινό του ότι  «Δύο επιπλέον παραστάσεις στο Wembley έχουν προστεθεί λόγω της απίστευτης ζήτησης. Τα εισιτήρια θα πωλούνται με διαδικασία ψηφοφορίας κατόπιν πρόσκλησης».

«Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν πρώτα στους πολλούς θαυμαστές του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν είχαν την τύχη να προμηθευθούν εισιτήριο στην αρχική πώληση στο Ticketmaster» καταλήγει η ενημέρωση.

undefined

Κυβερνητική παρέμβαση για τις «τσουχτερές» τιμές

Σε διερεύνηση της χρήσης της «δυναμικής τιμολόγησης» από τους ιστότοπους πώλησης εισιτηρίων θα προχωρήσει η βρετανική κυβέρνηση, καθώς τα εισιτήρια για την περιοδεία επανένωσης των Oasis πωλήθηκαν σε «φουσκωμένες» τιμές.

Όπως αναφέρει το Politico, οι πωλήσεις εισιτηρίων για τις συναυλίες επιστροφής του Νόελ και του Λίαμ Γκάλαχερ ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, αλλά ο γίγαντας των online εισιτηρίων Ticketmaster συνέχισε να αυξάνει τις τιμές – ακόμη και όταν ο κόσμος περίμενε στην ουρά για ώρες.

Η δυναμική τιμολόγηση προσαρμόζει τις τιμές ανάλογα με τη ζήτηση και ενώ ήταν μια συνήθης μέθοδος στις ΗΠΑ για συναυλίες υψηλής ζήτησης, πρόσφατα έγινε διαδεδομένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις τιμές να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Τα εισιτήρια των Oasis είχαν αρχική τιμή στις 148,50 λίρες (176 ευρώ), αλλά μετά από λίγες ώρες ανέβηκαν στις 355,20 λίρες (422 ευρώ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό