21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι Nasser Al-Attiyah και Jutta Kleinschmidt είναι οι νέοι οδηγοί της ομάδας ABT Cupra για Extreme E

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην πρώτη σεζόν του πρωταθλήματος Extreme E, η ABT Cupra τερμάτισε στην πέμπτη θέση (από τις εννιά ομάδες που συμμετείχαν), έχοντας σαν οδηγούς τον Mattias Ekstrom για τη μια θέση, και τις Claudia Hurtgen (στους δύο πρώτους αγώνες) και Jutta Kleinschmidt (στους υπόλοιπους τρεις).
Το Extreme E ετοιμάζεται για την έναρξη της δεύτερης χρονιάς του, και σήμερα η ABT Cupra ανακοίνωσε το νέο οδηγικό της δίδυμο. Ο τέσσερις φορές νικητής του Dakar, Nasser Al-Attiyah (2011, 2015, 2019 και 2022) εντάσσεται στην ομάδα αυτή τη σεζόν και θα είναι συνεργάτης της νυν οδηγού Cupra (και πρώην νικήτριας του Dakar το 2001) Jutta Kleinschmidt.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο εκτός δρόμου υποδηλώνει τη σχεδιαστική γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί στο μελλοντικό Cupra Tavascan στην έκδοση παραγωγής του, όπου το εν λόγω μοντέλο θα αποτελέσει το δεύτερο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, σχεδιασμένο και εξελιγμένο στη Βαρκελώνη, και θα φτάσει στην Ευρώπη το 2024.
Η σειρά Extreme E ενισχύει την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης της Cupra, ενώ παράλληλα προωθεί την βιωσιμότητα, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την ισότητα των φύλων. Ο πρώτος γύρος της σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 19 και 20 Φεβρουαρίου στο Neom της Σαουδικής Αραβίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό