21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι Insiders μπορούν να δοκιμάσουν τις Android apps

Ειδήσεις Ελλάδα

H Microsoft έδωσε στους Windows Insiders τη δυνατότητα να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τις Android εφαρμογές στα Windows 11. H λειτουργία βρίσκεται σε εντελώς δοκιμαστικό στάδιο, αλλά η επίσημη διάθεσή της δεν αναμένεται να αργήσει πολύ.

Η δυνατότητα αυτή δίνεται στους Insiders των Windows 11 με τη συνεργασία της Amazon και της Intel, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για απλό και εύκολο τρόπο να τρέχει κανείς μία Android εφαρμογή στον υπολογιστή του. Αυτό που αξίζει να σημειώσει κανείς είναι ότι οι εφαρμογές Android μπορούν να λειτουργούν όπως και οι άλλες εφαρμογές των Windows, με συντομεύσεις, τοποθέτηση στην επιφάνεια εργασίας και άλλες λειτουργίες που έχουμε συνηθίσει με τα Windows 11.

Σε πρώτη φάση είναι διαθέσιμες περιορισμένες εφαρμογές προς δοκιμή, περίπου 50 τον αριθμό, αλλά ενδέχεται να προστεθούν και άλλες αργότερα. Οι περισσότερες πηγές, πάντως, ότι αφού τέθηκε, έστω και σε δοκιμαστική λειτουργία, το Windows Subsystems for Android, πρακτικά η επίσημη διάθεση της πλατφόρμας υποστήριξης των Android apps δεν θα αργήσει να γίνει για τους χρήστες των Windows 11.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό