16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι GM του NBA προβλέπουν τους Μπακς πρωταθλητές, επική κόντρα Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους Μιλγουόκι Μπακς βλέπουν πρωταθλητές οι 30 GMs του NBA, που απάντησαν Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς στην ερώτηση “με ποιον παίκτη θα ξεκινούσες την ομάδα σου”.

Η ετήσια ψηφοφορία των GM των 30 οργανισμών του NBA δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (4/10) και σε αυτή, οι Μπακς είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Βλέπετε, το 43% των GM ψήφισε την ομάδα του Μιλγουόκι ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (25%), τους Λος Άντζελες Κλίπερς (21%) και τους Μπόστον Σέλτικς (11%) να ακολουθούν.

Στην ερώτηση “ποιος θα αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου”, ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε το 48%, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ακολουθεί με 34% και τους Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς) στο 14%) και τον Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) στο 3%.

Όσο για τον παίκτη με τον οποίο θα ξεκινούσαν την ομάδα τους, αν μπορούσαν να υπογράψουν οποιονδήποτε, οι απαντήσεις ήταν μόλις δύο. Το 55% επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το υπόλοιπο 45% τον Λούκα Ντόντσιτς!

Ο Στεφ Κάρι με 52% είναι ο παίκτης που αναγκάζει τους προπονητές να κάνουν τις περισσότερες προσαρμογές όταν τον αντιμετωπίζουν, ενώ ο ίδιος παίκτης με 72% θεωρείται ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στη Λίγκα. Ο Ντέβιν Μπούκερ με 45% είναι ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ, ο Κέβιν Ντουράντ με 45% ο καλύτερος σμολ φόργουορντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 86% ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ και ο Νίκολα Γιόκιτς με 79% ο κ,αλύτερος σέντερ.

Οι Καβαλίερς με 41% έκαναν τις κορυφαίες κινήσεις της offseason (απέκτησαν τον Ντόνοβαν Μίτσελ από τους Τζαζ), ενώ ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 28% ψηφίστηκε ως η πιο υποτιμημένη κίνηση του καλοκαιριού.

Οι Κλίπερς με 41% ψηφίστηκαν ως η ομάδα που θα εμφανιστεί πιο βελτιωμένη, ενώ ο Πάολο Μπανκέρο συγκέντρωσε το 79% των ψήφων για το βραβείο του κορυφαίου ρούκι της χρονιάς. Το 57% ψήφισε τον Αντετοκούνμπο ως τον κορυφαίο international μπασκετμπολίστα, ενώ ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά με 45% χαρακτηρίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης εκτός NBA, με τον Νίκολα Μίροτιτς (28%) και τον Βασίλιε Μίτσιτς (21%) να ακολουθούν και τους Έντι Ταβάρες – Σάσα Βεζένκοβ να συμπληρώνουν την εξάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 48% ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός της Λίγκας και με 41% ο πιο ευέλικτος αμυντικός, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς με 69% θεωρούνται η πιο αμυντική ομάδα.

Το 52% επέλεξε τον Έρικ Σπόλστρα των Μαϊάμι Χιτ ως τον κορυφαίο προπονητή, ενώ τέλος, το 52% πήγε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ως την πιο διασκεδαστική ομάδα.

Δείτε αναλυτικά το NBA GM Survey εδώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό