15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Οι 4+1 επιστροφές για τον Λουτσέσκου και τα πλάνα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Super League επιστρέφει έπειτα από δύο εβδομάδες και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (20/10, 20:30, COSMOTE SPORT 1) στην OPAP Arena. 

Οι 4+1 επιστροφές του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, καθώς πέρα από το ντέρμπι των «Δικεφάλων» της Κυριακής (20/10), ο ΠΑΟΚ παίζει ευρωπαϊκό «τελικό» το βράδυ της Πέμπτη (24/10) για το League Phase του Europa League, καθώς ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν.  

Όπως μετέφερε ο Αντώνης Τσακαλέας στην εκπομπή «ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ» στο ACTION 24, o Ρουμάνος προπονητής περιμένει να δει την κατάσταση των τριών διεθνών, Ντεσπότοβ, Κόλεϊ και Καμάρα, με τους Αφρικανούς να πραγματοποιούν ταξίδι πολλών ωρών. Ένας από τους παίχτες που ενδέχεται να μείνει εκτός από την βασική εντεκάδα είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, καθώς τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρεί ίωση, η οποία τον κράτησε εκτός στον αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Ιρλανδία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αισθάνεται ανακούφιση, καθώς τουλάχιστον 4 παίκτες του έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις με τους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Γιόνι Ότο και Ζίβκοβιτς να προπονούνται κανονικά και να αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού για το ντέρμπι. Το μόνο ερωτηματικό είναι εάν ο Μπράντον Τόμας είναι έτοιμος να αγωνιστεί, με τον Ισπανό να έχει να παίξει από τις 22 Αυγούστου.

Χωρίς απουσίες ο Αλμέιδα

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Μόνο πρόβλημα, όπως τόνισε ο Πάνος Λούπος στην εκπομπή, είναι οι αργοπορημένες επιστροφές του Πινέδα και του Κάλενς, με τον δεύτερο να επιστρέφει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής και να μην μπορεί να δώσει το «παρών» στην προπόνηση.

Το 100% στις προπονήσεις δίνουν οι Λαμέλα και Γκαρσία, ενώ στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Μαρσιάλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό