28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι 11 του Ανιγκό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
08.05.2023 | 19:46

Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) στο Φάληρο και ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε για το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoximan Super League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League (21:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24), σε ένα ματς που πέρα από τεράστιο γόητρο έχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ζοζέ Ανιγκό γνωστοποίησε τους 11 που επέλεξε για να ξεκινήσουν. Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από την εστία, με Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ στα άκρα και τους Παπασταθόπουλο, Ντόη στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα του άξονα θα αποτελείται από τους Εμβιλά, Χουάνγκ, Σαμασέκου. Οι Μπιέλ και Φορτούνης θα αγωνιστούν στα άκρα και ο Μπακαμπού στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.

Μην χάσετε την Game Night της Δευτέρας, όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Θέμη Καίσαρη αναλύουν το μεγάλα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΑΕΚ.

σχετικα αρθρα

Οι 11 του Γιοβάνοβιτς για το ματς-μισό πρωτάθλημα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό