31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Οι χρήστες σε Android στην Ελλάδα λαμβάνουν τη λειτουργία Caller ID

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Rakuten Viber, από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην επικοινωνία με προσωπικά και ασφαλή μηνύματα και διά φωνής, ανακοινώνει τη νέα λειτουργία Αναγνώρισης Κλήσεων (Caller ID), προστατεύοντας τους χρήστες από ανεπιθύμητες κλήσεις και επιτρέποντάς τους να είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί σχετικά με το πότε θα απαντήσουν σε άγνωστες κλήσεις. Η λειτουργία Αναγνώρισης Κλήσεων είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες Android στην Ελλάδα, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από ισχυρή προστασία από ανεπιθύμητες κλήσεις. Χάρη στη λειτουργία Αναγνώρισης Κλήσεων, οι χρήστες του Viber θα βλέπουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα από το Viber όταν λαμβάνουν κλήσεις από άγνωστους αριθμούς, χαρακτηρίζοντας την κλήση ως «ασφαλή» ή «πιθανώς ανεπιθύμητη».

Η Αναγνώριση Κλήσεων είναι μια προσθήκη στις πολλές λειτουργίες προστασίας του ιδιωτικού απόρρητου και ασφάλειας που προσφέρει η Rakuten Viber στους χρήστες της, επιτρέποντάς τους να επικοινωνούν ελεύθερα. Η λειτουργία προσφέρει κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, βοηθώντας τους χρήστες να γνωρίζουν πότε να απαντούν σε μια κλήση από άγνωστο αριθμό. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα αναγνώρισης όλων των κλήσεων που λαμβάνουν, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ο καλών δεν χρησιμοποιεί το Viber για να καλέσει.

Ο Δείκτης Πιθανότητας Ανεπιθύμητης Κλήσης καθορίζεται από ένα εσωτερικό σύστημα βασισμένο σε πολυάριθμους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων προηγούμενων αναφορών ανεπιθύμητων κλήσεων από άλλους χρήστες του Viber. Μόλις τελειώσει μια κλήση, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει επιπλέον ενέργειες μετά την κλήση, όπως επανάκληση, αναφορά, αποστολή μηνύματος, επεξεργασία και αποθήκευση της επαφής. Η Rakuten Viber ενθαρρύνει τους χρήστες να αναφέρουν ανεπιθύμητες κλήσεις πατώντας το κουμπί Αναφορά, ώστε να βοηθήσουν στη βελτίωση του συστήματος και να προστατεύσουν άλλους από ανεπιθύμητες κλήσεις.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτό το επιπλέον επίπεδο προστασίας και διαφάνειας στους χρήστες μας,” λέει ο Ofir Eyal, Διευθύνων Σύμβουλος της Rakuten Viber. “Η Αναγνώριση Κλήσεων μας επιτρέπει να παρέχουμε στους χρήστες μας ηρεμία, κανείς δεν θέλει να λαμβάνει ανεπιθύμητες κλήσεις. Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα που κάνουμε για να δώσουμε περισσότερο έλεγχο στα χέρια των χρηστών.”

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σταδιακά τις επόμενες ημέρες στους χρήστες Viber με συσκευές Android που έχουν έκδοση Viber 21.1.3 ή νεότερη. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την Αναγνώριση Κλήσεων στο μενού Ρυθμίσεων της εφαρμογής, στην ενότητα «Κλήσεις και Μηνύματα». Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό