35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Οι φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασαν στα social media

Ειδήσεις Ελλάδα

To ημερολόγιο έγραψε “Ιούνιος”, η θερμοκρασία ξαφνικά πήρε ανοδική πορεία κι έτσι μπορούμε πια να… φωνάξουμε πως είναι και επίσημα καλοκαίρι.

Τι σημαίνει, όμως, αυτό για την ελληνική σόουμπιζ; Μα φυσικά ότι τα social media πλημμύρισαν με post των αγαπημένων μας celebrities, οι οποίοι ξεχύθηκαν σε παραλίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και μοιράστηκαν μαζί μας αυτές “δροσερές” εικόνες από τις όμορφες αποδράσεις τους.

Καταγάλανα νερά, εντυπωσιακά μαγιό αλλά και καλογυμνασμένα κορμιά ήταν το βασικό στοιχείο των περισσότερων αναρτήσεων που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media για τα μάτια μας μόνο, εξαιρετικά αφιερωμένα από γνωστές κυρίες της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Κλέλια Ανδριολάτου

Η όμορφη ηθοποιός, αυτή την περίοδο βρίσκεται στους Παξούς για τα γυρίσματα του “Maestro” και συνδυάζει το τερπνών μετά του ωφελίμου, αφού κάνει και τις βουτιές της στα υπέροχα νερά του νησιού. Έστειλε, λοιπόν, και μια καλημέρα στους διαδικτυακούς φίλους της φορώντας το κατακόκκινο μπικίνι της. 

Ζέτα Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, ταξίδεψε μέχρι την Κύθνο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της απο την παραλία, τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλο μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” όπου συμμετέχει φέτος, ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόσταρε μια φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι για να μας ανακοινώσει κι εκείνη τον ερχομό του καλοκαιριού: “June 🐚 και επίσημα καλοκαίρι!”, έγραψε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό