16.3 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Οι φίλοι της Λίβερπουλ μαθαίνουν για τον φρέντο εσπρέσο με δάσκαλο… τον Τσιμίκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Τσιμίκας, είναι εδώ και μια τετραετία παίκτης της Λίβερπουλ και έχει ενσωματωθεί για τα καλά στο περιβάλλον των «Reds», όντας όχι μόνο ένας σημαντικός παίκτης για το ρόστερ της αγγλικής ομάδας, αλλά και ένας από τους πιο… πλακατζήδες των αποδυτηρίων.

Παρά το γεγονός πως εδώ και τέσσερα χρόνια είναι κάτοικος Μερσεϊσάιντ, σαν Έλληνας δεν ξεχνάει τις συνήθειες που έχει αποκτήσει από την χώρα του. Μία από αυτές είναι ο καφές και συγκεκριμένα ο φρέντο εσπρέσο. Κάτι που φρόντισε να μάθει και στους φίλους της αγγλικής ομάδας, μέσω ενός βίντεο. 

Στο βίντεο αυτό, εκείνος μαζί με τους συμπαίκτες του, απαντάνε στην ερώτηση σχετικά με το ποιός είναι ο αγαπημένος τους καφές. Ο Κώστας Τσιμίκας, αφού ζήτησε μια κούπα με τσάι, απάντησε τον φρέντο εσπρέσο, έναν καφέ που είναι γνωστός και ως «ελληνικός καφές», αφού αποτελεί… εγχώρια πατέντα. Πιο συγκεκριμένα, απάντησε πως διαλέγει διπλό εσπρέσο με πάγο.

Απαντήσεις σχετικά με την αγαπημένη τους επιλογή, έδωσαν και άλλοι παίκτες της Λίβερπουλ, με τον Άντι Ρόμπερτσον να δίνει μια «μυθική» απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Λίβερπουλ τόνισε πως: «Τα ροφήματα πρέπει να είναι κρύα και τα φαγητά να είναι ζεστά. Αυτός είναι απαράβατος κανόνας». Πολλοί παίκτες των «Reds» διάλεξαν καπουτσίνο, ενώ άλλοι προτίμησαν άλλα ροφήματα, όπως σοκολάτα ή τσάι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό