25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι τρυφερές ευχές του Σάκη Ρουβά στη γυναίκα με την οποία είναι μαζί 19 χρόνια, την Κάτια Ζυγούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θα ‘μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ», είχε πει κάποτε και το εννοεί. Να πώς ευχήθηκε στη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. 

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στην Ελληνική showbiz και μετρούν 19 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια διαφημιστικού σποτ και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Σήμερα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 4 παιδιά τους (Αριάδνη, Αναστασία, Απόλλωνας και Αλέξανδρος) να αποτελούν την μόνιμη πηγή της ευτυχίας τους.

Η επέτειος γάμου Ρουβά-Ζυγούλη και οι τρυφερές ευχές

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η Κυριακή (3/07) για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, καθώς γιόρτασαν την 5η επέτειο του γάμου τους. Αυτή η μέρα ωστόσο, έχει ιδιαίτερη σημασία για την Κάτια Ζυγούλη, αφού εκτός από την επέτειο του γάμου με τον άντρα της ζωής της, είναι και η ημέρα των γενεθλίων της.

Η αγαπημένη οικογένεια βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Σκιάθο για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τα παιδιά τους όπου χαλαρώνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες με την σύζυγο και τα παιδιά τους.

Ανήμερα της επετείου τους ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ευχηθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην γυναίκα της ζωής του, η οποία είχε παράλληλα γενέθλια. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία τους και έγραψε:

«Happy birthday my love! 😍 @katiazygouli #happybirthday #mylove #happyanniversary #sakisrouvas».

https://www.instagram.com/p/CfkCWKqNOsA

Σάκης Ρουβάς: Η διαφωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου για την κόρη του

Ο λαμπερός γάμος

Ο Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους το 2017 μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 4 παιδιά. Ο παραμυθένιος γάμος έγινε, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν οι κουμπάροι.

https://www.instagram.com/p/BWGlyYGgK8N

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά από τους καλεσμένους να μην δημοσιεύσουν φωτογραφίες από τον γάμο στα social media.

Μετά το μυστήριο η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της γράφοντας στη λεζάντα: «Ο άντρας μου!».

κεντρικής: sakisrouvas



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό