29.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Οι τρεις τάσεις στα μπικίνι του καλοκαιριού που φοράνε τώρα οι celebrities

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι τα τρία σχέδια που θα φορέσουμε στην παραλία αυτό το καλοκαίρι.

Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που αναζητάμε πλέον το νέο μας μαγιό. Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά και εμείς έχουμε σκεφτεί από τώρα τις πρώτες ιδέες για τις διακοπές μας, αν και κάποιοι έχουν ήδη καταλήξει. Τα μαγιό για τις γυναίκες, λοιπόν, που είναι και το σημερινό μας θέμα, είναι κάτι σαν τα παπούτσια. Ποτέ δεν είναι αρκετά δηλαδή! Κάθε σεζόν παίρνουμε ένα καινούργιο μαγιό, γιατί αφενός θέλουμε να φρεσκάρουμε λίγο τα beach looks μας με ένα νέο item και αφετέρου είναι μία σχετικά low cost αγορά που αποδεικνύεται άκρως χρήσιμη, αφού σε μία και μόνο μέρα στην παραλία αλλάζουμε τακτικά τα μαγιό μας.

Αυτά είναι τα elegant παπούτσια που θα συνδυάσεις με τις βερμούδες σου το καλοκαίρι

Πριν, όμως, κάνεις την έρευνα αγοράς σου ρίξε μια ματιά στα πρώτα μπικίνι της σεζόν, που φόρεσαν τα πιο hot κορίτσια του διεθνούς jet set. Μιλάμε για τις Bella Hadid, Kylie και Kendall Jenner.

Οι 3 τάσεις στα μπικίνι του 2024 είναι πιο sexy και εντυπωσιακές από ποτέ.

Η Bella Hadid επέστρεψε στις Κάννες, αφού μέσα στα χρόνια έχει αποδείξει ότι το κινηματογραφικό φεστιβάλ της γαλλικής ριβιέρας είναι ένα από τα αγαπημένα της locations μέσα στη σεζόν. Και εκτός από τις εμφανίσεις που έκανε στο κόκκινο χαλί, που ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακές και συζητήθηκαν στα media, η Bella έκανε και μια βουτιά με ένα total denim μπικίνι.

https://www.instagram.com/p/C7JZWK8NtRf/

Το τζιν είναι μεγάλη τάση και κάπως έτσι η Bella αποφάσισε φέτος να εμφανιστεί με ένα μπικίνι από το brand Biki Lovers, με brazilian σλιπάκι και διακοσμητικά strass στο πάνω μέρος του μαγιό. Ένα άκρως sexy και θηλυκό σχέδιο. Οπότε το τζιν μπαίνει στη λίστα με τα κορυφαία μπικίνι της σεζόν.

BIKINI LOVERS

Η Kylie Jenner είπε να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στα social media με τις φωτογραφίες της από το spring break στα εξωτικά νησιά να έχουν προκαλέσει πανικό στα social media. H Kylie πόζαρε με ένα vintage item του οίκου Chanel από την SS1995 collection του Karl Lagerfeld για τον οίκο. Ένα μαύρο μπικίνι με μεταλλικά studs. Το συγκεκριμένο item αγοράστηκε από το Tab Vintage και υπολογίζεται ότι κοστίζει περίπου 10.000 ευρώ. Οπότε το δεύτερο trend είναι σίγουρα τα sparkly details.

Tέλος, η Kendall Jenner ποντάρει στο χρώμα και όχι οποιαδήποτε απόχρωση, αλλά στο lime. Με ένα κλασικό μπικίνι με ντραπέ λεπτομέρειες ποζάρει ως πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Calzedonia. Ένα κλασικό σχέδιο γίνεται πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό, επιλέγοντας ένα χρώμα που θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά μας.

Το ανδρικό γιλέκο είναι το item που θα αντικαταστήσει το σακάκι το καλοκαίρι

Shop the look:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό