21.4 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Οι τρεις έξτρα επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση με την Μπράγκα και ο Παναθηναϊκός [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει Μπράγκα αλλά ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οι Γιώργος Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντσο Πιρόλα.

Η συνέντευξη Τύπου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Για τους μικρούς της ομάδας: «Υπολογίζω το ίδιο όλους τους παίκτες. Φυσικά και τους νεότερους που έχουν ικανότητες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ (31 παίκτες μαζί με τους τερματοφύλακες), κάνει λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα αυτό, αλλά τους υπολογίζουμε. Υπάρχει και η ομάδα Νέων για να μπορούν να παίζουν και εκεί και να έχουν χρόνο συμμετοχής».

Για την Μπράγκα και την φόρμα του Μπρούμα: «Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για τον Όρτα, είχαμε ξεχάσει λίγο τον Μπρούμα. Όμως η Μπράγκα είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη άμυνα και πιστοί στο πλάνο μας. Φυσικά ο Μπρούμα είναι ποιοτικός και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Σεβόμαστε όλους τους παίκτες του αντίπαλου, όμως εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στην έδρα μας».

Για τους Μασούρα, Ζέλσον και Πιρόλα: «Και οι τρεις προπονήθηκαν, πιστεύω θα κάνουν το ίδιο και σήμερα και θα είναι διαθέσιμοι για να παίξουν».

Για το πλάνο του: «Με την Λιόν δεν πήγε σχεδόν τίποτα καλά, αλλάξαμε το σύστημα, αλλά όχι την ιδέα. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε με αυτό το σύστημα, δε λειτούργησε, επιστρέψαμε με τον Ατρόμητο στη γνωστή διάταξη. Ήμασταν βελτιωμένοι και είναι κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί».

Για το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς: «Είναι η στιγμή που θα πρέπει να πάμε μπροστά, να βελτιωθούμε και να δείξουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος. Δεν είχαμε όλους τους παίκτες από την αρχή στην προετοιμασία, προσπαθούμε να γίνουμε όπως πέρυσι ανταγωνιστικοί και επιθετικοί. Αποτελεσματικοί παντού. Να πιέσουμε ψηλά περισσότερο, αλλά και να είμαστε προσεκτικοί και αποτελεσματικοί και στην άμυνα απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε επιθετικά για το γκολ και φυσικά πιστεύουμε στη βοήθεια που θα μας δώσει ο κόσμος μας από την εξέδρα».

Για τη φόρμα της Μπράγκα: «Σεβόμαστε την Μπράγκα, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Μας απασχολεί το συγκεκριμένο παιχνίδι και τι μπορούμε να κάνουμε για να το κερδίσουμε».

Για την ενδεκάδα: «Δεν πρόκειται να σας πω κάτι».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί και εάν θα επηρεάσει: «Οι παίκτες θα είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με την Μπράγκα. Είναι σημαντικός και ο αγώνας της Κυριακής, αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς στην Ευρώπη και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Μπράγκα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό