21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι σκέψεις μας με την οικογένεια του θανόντος από την επίθεση στα Ιεροσόλυμα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θανόντος & τους τραυματίες της ένοπλης επίθεσης στα Ιεροσόλυμα. H Ελλάδα καταδικάζει την άνανδρη αυτή τρομοκρατική ενέργεια & εκφράζει αμέριστη συμπαράσταση στην κυβέρνηση &τον λαό της φίλης χώρας & στενού εταίρου, Ισραήλ @IsraelinGreece», αναφέρει ο υπ. Εξωτερικών για την επίθεση με όπλο που διέπραξε Παλαιστίνιος μέλος της Χαμάς, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.  

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θανόντος & τους τραυματίες της ένοπλης επίθεσης στα Ιεροσόλυμα. H Ελλάδα καταδικάζει την άνανδρη αυτή τρομοκρατική ενέργεια & εκφράζει αμέριστη συμπαράσταση στην κυβέρνηση &τον λαό της φίλης χώρας & στενού εταίρου, Ισραήλ @IsraelinGreece https://t.co/iFU6A4PjJj

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) November 21, 2021

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση στην Ιερουσαλήμ τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και σημειώθηκε κοντά σε μία από τις πύλες για το Τέμενος Αλ Άκσα, τον τρίτο ιερότερο τόπο του Ισλάμ.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών. «Ήταν μέλος της Χαμάς, της πολιτικής πτέρυγας, όχι της ένοπλης», δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Ομέρ Μπαρ-Λεβ και πρόσθεσε ότι ο δράστης χρησιμοποίησε οπλοπολυβόλο. 

με πληροφορίες από Reuters 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό