18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι ρυθμοί δεν πέφτουν ποτε με Αλμέιδα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ακόμα προπόνηση γεμάτη ένταση, με διάρκεια σχεδόν δύο ωρών, έβγαλαν και σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε με τους παίκτες του τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη από τα άκρα, με σωστές τοποθετήσεις στη μεγάλη περιοχή και σε φάση άμυνας και σε φάση επίθεσης, όπως και στην ανάκτηση της μπάλας και τη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν ένα δίτερμα σε φουλ ένταση και μικρό χώρο, στο μισό του γηπέδου. Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο. Στο δίτερμα ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του δεν διέκοψαν ούτε μία στιγμή τη ροή του αγώνα. Χώρισαν τις ομάδες ανακατεμένες, με τον προπονητή να μη δείχνει κάτι ενόψει Ιωνικού. Εξάλλου είναι νωρίς ακόμα, ενώ έλλειπαν και κάποιοι διεθνείς όπως οι Πινέδα και Μάνταλος. Ο Λιβάι Γκαρσία έπαιξε ξανά στη μία ομάδα στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε δύο γκολ, ενώ στην ίδια ομάδα στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Βίντα – Μουκουντί. Επίσης, ο Σιντιμπέ αγωνίστηκε με την άλλη ομάδα ως δεξιός μπακ, βγάζοντας κι αυτός και ένταση και διάθεση σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, δείχνοντας ότι σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Γάλλος μπακ έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε κάποιους γύρους παραπάνω. Νικήτρια (με 4-3) ήταν η ομάδα του Σιντιμπέ, με τον Γαλανόπουλο να παίζει στον άξονα, να βάζει δύο γκολ και να δείχνει μεγάλη διάθεση τόσο δημιουργικά, όσο και αμυντικά. Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Κοσίδης και Μαχαίρας (το νικητήριο) μετά από πάσα του Αραούχο. Από την άλλη ομάδα ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε δυο γκολ και ένα ο Γερολέμου. Το γκολ του τελευταίου μάλιστα ήταν φανταστικό, καθώς το σημείωσε με «ψαλιδάκι», έπειτα από σέντρα του Σιμάνσκι.

Πριν το δίτερμα ο Αλμέιδα χώρισε τους παίκτες του σε δυο γκρουπ. Με το ένα δούλευε ο ίδιος στο μισό γήπεδο, πάνω στην ανάκτηση της μπάλας και την άμεση μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο, παίζοντας πολύ το ένας εναντίον ενός. Στο άλλο μισό του γηπέδου, το άλλο γκρουπ, δούλευε στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και ανάπτυξη από τα άκρα. Γίνονταν σέντρες από τα πλάγια και στην περιοχή τοποθετούνταν δυο επιθετικοί και δύο αμυντικοί.

Γενικά για μία ακόμα φορά από την πρώτη στιγμή που μπήκαν οι παίκτες για προπόνηση (στις 9 το πρωί) υπήρχε όμορφο κλίμα και καλή διάθεση απ’ όλους. Στο πρώτο κομμάτι της προθέρμανσης είχαμε και πειράγματα και στην πορεία του προγράμματος σοβαρότητα και εκτέλεση κάθε άσκησης κατά γράμμα απ’ όλους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό