28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Οι ρυθμικοί πανηγυρισμοί των Ισπανών και το κλίμα των αποδυτηρίων [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ισπανία έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Γερμανία και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Euro2024. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια χώρα αποκλείστηκε από τους Ίβηρες, με 2-1 στην παράταση. Έτσι, οι Ισπανοί πέρασαν στην φάση των «4» και θα αναμετρηθούν με την Γαλλία.

Ωστόσο, μόλις άκουσαν το σφύριγμα της λήξης, γιόρτασαν την πρόκριση με την ψυχή τους. Συγκεκριμένα, φώναζαν «Vamos» (σημαίνει «Πάμε» στα ισπανικά) στο πέρασμά τους από την φυσούνα, ενώ στα αποδυτήρια υπήρξε ένα άψογο κλίμα. Ήταν αγκαλιασμένοι όλοι σαν μία οικογένεια, τραγουδούσαν δυνατά, φώναζαν και χόρευαν, δείχνοντας στον κόσμο την αλληλεγγύη της ομάδας.

Στα ημιτελικά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας θα κληθεί να αναμετρηθεί απέναντι σε εκείνο της Γαλλίας, την Τρίτη (09/07, 22:00 – ΕΡΤ1). Έτσι, όποια ομάδα κερδίσει θα βρεθεί στον τελικό του Euro2024. Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών θα εξαρτηθεί από το Αγγλία-Ελβετία (Σάββατο 06/07, 19:00 – ΕΡΤ1) και το Ολλανδία-Τουρκία (Σάββατο 06/07, 22:00 – ΕΡΤ1).

Η Γαλλία πέρασε από την Πορτογαλία στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς στην κανονική διάρκεια ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Οι δυο ομάδες δεν έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Ζοάο Φέλιξ να «βαπτίζεται» ως ο… μοιραίος της βραδιάς. Ο 24χρονος Πορτογάλος – άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα – αστόχησε στην δική του εκτέλεση πέναλτι, ενώ οι Μπαρκολά και Ερναντές έβαλαν την μπάλα στα πορτογαλικά δίχτυα και χάρισαν την πρόκριση στους «Τρικολόρ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό