29.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Οι Ρουμάνοι έκαναν… λαμπίκο τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό και άφησαν ευχαριστήρια επιστολή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρουμανία ήταν μια από τις εκπλήξεις στο φετινό Euro, μιας και κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν από τα προημιτελικά, γνωρίζοντας ωστόσο τον αποκλεισμό από την Ολλανδία πριν κάνουν το επόμενο βήμα στον θεσμό του Euro. Οι Ρουμάνοι γνωρίζουν ότι έκαναν ένα μεγάλο βήμα και ενώ ήταν από τις αουτσάιντερ ομάδες κατάφεραν να φτάσουν μακριά, με πολλά «μεγαθήρια» να μένουν εκτός νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Φυσικά όλοι στον οργανισμό της ομάδας είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και πολύ περήφανοι με αυτή την εξέλιξη, γνωρίζοντας ότι κατάφεραν να φτάσουν πολύ πιο μακριά από ότι περίμεναν. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια που περνάει σε νοκ άουτ μετά το 2000 που είχε προκριθεί στα προημιτελικά.

Οι Ρουμάνοι αποκλείστηκαν εμφατικά από τους Ολλανδούς με το «σκληρό» 3-0 αλλά ωστόσο η στεναχώρια τους δεν αποτυπώθηκε και στην συμπεριφορά τους μιας και εκείνη ήταν άριστη.

Παρά τα νεύρα και τον όποιο εκνευρισμό οι Ρουμάνοι παίκτες αλλά και όλο το team της ομάδας μετά το ματς με τους «οράνιε» καθάρισαν τα αποδυτήρια αφήνοντάς τα σαν καινούργια. Φυσικά οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και με όλο το ποδοσφαιρικό κοινό να τους βγάζει το… καπέλο. Εκτός από την καθαριότητα οι Ρουμάνοι άφησαν και ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην Γερμανία το οποίο έγραφε το εξής: «Το EURO 2024 ήταν για τον καθένα μας μια από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα και χαιρόμαστε που η σκηνή στην οποία έγινε ήταν η γερμανική. Κάθε αγώνας, κάθε συναίσθημα, κάθε εμπειρία μας έφερε κοντά και μας έκανε να νιώσουμε τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Φεύγουμε από τη Γερμανία με τη σκέψη ότι δώσαμε τα πάντα για τη Ρουμανία και είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα ζήσαμε τις εβδομάδες που περάσαμε εδώ. Ήταν τιμή να είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό