22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι Ρέιντζερς πωλούν μετοχές τους στους οπαδούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικά νέα για τους πρωταθλητές Σκωτίας, Ρέιντζερς. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη πώλησης μετοχών, που θα δώσει στους οπαδούς την ευκαιρία να βοηθήσουν να γίνει ο σύλλογος πιο σταθερός για το μέλλον και να «χτίσει μια διαρκή κληρονομιά με βάση τους φιλάθλους του».

Όπως εξηγεί ο σύλλογος, οι οπαδοί θα έχουν τώρα την ευκαιρία να αγοράσουν κοινές μετοχές, σε μια καθοριστική στιγμή για την ιστορία των Ρέιντζερς.

Οι μετοχές θα εκδοθούν από την Rangers International Football Club plc (η «Εταιρεία») και θα παρέχουν στους συνδρομητές τα ίδια δικαιώματα με τους ιδιοκτήτες, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ψήφου με βάση μία ψήφο ανά μετοχή, όπως και το δικαίωμα να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση.

Ο Ντάγκλας Παρκ, πρόεδρος του συλλόγου, δήλωσε: «Οι Ρέιντζερς βρίσκονται εδώ 150 χρόνια και είναι ζωτικής σημασίας να είναι παρόντες και για τα επόμενα 150 χρόνια. Το κλαμπ πρέπει να τεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μια επέκταση της ιδιοκτησίας σε ευρύτερη βάση υποστηρικτών και μετόχων, πιστεύουμε ότι βοηθά να βάλει τον σύλλογο σε ακόμη ισχυρότερη βάση».

Αυτό, από την άλλη, είναι η σκέψη του διευθύνοντος συμβούλου, Στιούαρτ Ρόμπερτσον: «Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για έργα επιτάχυνσης της οικονομικής βιωσιμότητας των “Rangers Football Club”, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων στο νέο κτίριο πολλαπλών χρήσεων του Edmiston House, την ανάπτυξη του Ibrox Stadium, του ψηφιακού μετασχηματισμού και της διεθνούς στρατηγικής κι επέκτασης του συλλόγου».

«Ως σύλλογος, θα συνεχίσουμε να οδηγούμε το brand μας σε ευρωπαϊκά και διεθνή γήπεδα. Είμαστε ευγνώμονες στη βάση των φιλάθλων μας, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε όλο τον κόσμο και γνωρίζουμε ότι είναι το θεμέλιο όλων των μελλοντικών μας εξελίξεων», πρόσθεσε.

Ο αθλητικός διευθυντής, Ρος Γουίλσον, είπε: «Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να συμμετέχεις σε μια ποδοσφαιρική ομάδα που κινείται προς μια θετική κατεύθυνση κι έχει ένα σταθερό σχέδιο, με πολλούς φανταστικούς ανθρώπους πίσω από αυτό. Καθώς προχωράμε, βλέπουμε τεράστιες ευκαιρίες σε ευρωπαϊκό κι εθνικό επίπεδο, και η ευκαιρία για τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτήν θα πρέπει να είναι συναρπαστική».

Για τη συμμετοχή, απαιτείται ελάχιστη επένδυση 500 λιρών και μέγιστη επένδυση 100.000 λιρών για κάθε άτομο. Οι μετοχές θα διατεθούν μέσω της επενδυτικής πλατφόρμας της Tifosy Capital & Advisory, με στόχο τα 6,750 εκατομμύρια λίρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό