14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι πρώτες φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Ειδήσεις Ελλάδα

O Λεονάρντο ντι Κάπριο και o Μάρτιν Σκορσέζε συναντιούνται και πάλι στη νέα ταινία του σκηνοθέτη, «Killers of the Flower Moon».

Τα γυρίσματα της ταινίας άρχισαν τελικά στις 19 Απριλίου 2021, μετά από καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας και αναμένεται να διαρκέσουν 7 μήνες. Μια πρώτη γεύση παίρνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος ο Ντι Κάπριο από τα σετ, μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια του Λίλι Γκλάντστοουν, αλλά και τα σκηνικά και τον Μάρτιν Σκορσέζε επί το έργο…

Το σενάριο του Έρικ Ροθ θα βασιστεί στο ομώνυμο με την ταινία βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και πραγματεύεται μια σειρά δολοφονιών μελών της φυλής Οσάτζ, το 1920, για το πετρέλαιο που βρέθηκε στη γη τους.

«Όταν διάβασα το βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, άρχισα αμέσως να το βλέπω -τους ανθρώπους, τις τοποθεσίες, την δράση- και ήξερα ότι έπρεπε να το μετατρέψω σε ταινία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Έρικ Ροθ και θα ξανασυναντηθώ με τον Λίο Ντι Κάπριο για να φέρουμε αυτήν την πραγματικά «ενοχλητική» αμερικανική ιστορία στην οθόνη», είπε σχετικά με το πρότζεκτ ο ίδιος ο Σκορσέζε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό