20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy S21 FE

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy S21 FE και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν εμφανιστεί online. Ο leakster OnLeaks, έχει αποκαλύψει ότι ο σχεδιασμός της συσκευής θα ακολουθήσει τις γραμμές της σειράς Galaxy S21, δίνοντας έμφαση στην πίσω περιοχή των καμερών, αλλά αυτή τη φορά θα προεξέχουν από την ίδια την πίσω πλευρά και δεν θα είναι κομμάτι του πλαισίου της συσκευής.

Σύμφωνα με τον OnLeaks, οι διαστάσεις του τηλεφώνου θα είναι 155,7 x 74.5 x 7.9 χιλιοστά (9,3 χιλιοστά πάχος στο σημείο των καμερών), οι οποίες διαστάσεις το κάνουν ελάχιστα μεγαλύτερο από το απλό Galaxy S21. Το πλαίσιο θα είναι μεταλλικό, όμως το πίσω μέρος θα είναι “frosted glasstic”, ένας εντυπωσιακός τρόπος να αποκαλούμε το πλαστικό με όψη γυαλιού.

Η οθόνη του Galaxy S21 FE λέγεται ότι θα είναι 6,4 ιντσών, επίπεδη και εύκολα μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι AMOLED. Υπάρχει μια μόνο οπή κεντρικά, στο πάνω μέρος για την selfie κάμερα. Μιλώντας και για τις κάμερες, στο πίσω μέρος αναμένονται να υπάρχουν τρεις ίδιοι φακοί με το S21, αλλά λογικά θα υπάρχει κάποια υποβάθμιση από τα 12ΜΡ του βασικού αισθητήρα + 64ΜΡ του τηλεφακού + 12ΜΡ του υπερευρυγώνιου.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό