23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι πρώτες δηλώσεις του Διονύση Αλέρτα για τον γάμο του και τον ερχομό του γιου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, 11:30

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Διονύσης Αλέρτας και η Νάγια Φωτοπούλου, καθώς πριν από λίγες ώρες παντρεύτηκαν στην Εκάλη.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Διονύσης Αλέρτας, αφού δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γάμου του και έγραψε: «Όλα είναι τυπικά.. αλλά όλα έχουν το γιατί τους..».

Η σύντροφός του επιτυχημένου pastry chef, Νάγια Φωτοπούλου, που είναι βρεφονηπιοκόμος, περιμένει αγοράκι, το οποίο πρόκειται να έρθει στη ζωή στο τέλος του Νοέμβρη.

Λίγες ώρες μετά ο pastry chef μίλησε στην κάμερα του Πρωινού έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις ενώ αποκάλυψε ότι ο γιός τους θα πάρει το όνομα Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του ζαχαροπλάστη και επιχειρηματία.

«Πρόταση γάμου δεν έγινε. Απλά κάναμε πολιτικό γάμο επειδή περιμένουμε παιδάκι σε λίγο καιρό. Θα έρθει στον κόσμο σε τρεις εβδομάδες. Θα τον βγάλουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου. Είμαστε παραδοσιακοί. Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Μετά τον γάμο δε χόρεψα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό. Και μετά θα γίνει το θρησκευτικό πιο σωστά και οργανωμένα. Εγώ σήμερα ψώνισα ρούχα για τον γάμο» τόνισε ο Διονύσης Αλέρτας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό