24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι προπονητές της La Liga απειλούν με ιστορική απεργία στην επόμενη αγωνιστική – Ποιος ο λόγος

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει βρεθεί κατά καιρούς και ουκ ολίγες στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τη σχέση μεταξύ διοικήσεων με προπονητές, ειδικά όταν πρόκειται για την απόλυση ενός τεχνικού, πράγμα που δεν είναι σπάνιο στο πρωτάθλημα της ιβηρικής χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τετάρτη (04/09) ανάμεσα στην Ένωση Προπονητών της Ισπανίας και την La Liga προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν οφειλές προς προπονητές που απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους. Μάλιστα, ανάλογα με την έκβαση της συνάντησης και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, ενδέχεται να υπάρξει απεργία από την πλευρά των προπονητών των ομάδων ενόψει της επόμενης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Φυσικά, το μείζον ζήτημα αφορά κάποιες οικονομικές παρατυπίες κατά τις οποίες τα διοικητικά στελέχη των συλλόγων δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα όταν προβαίνουν στην επίλυση ενός προπονητή, ενώ έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου άλλοτε τεχνικοί έχουν διαμαρτυρηθεί δημοσίως για το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει πόσα αποζημίωσης που δικαιούνται.

Πιο χαρακτηριστικές και πρόσφατες ανάλογες περιπτώσεις φαίνεται πως είναι αυτή του Κίκε Σετιέν από την Βιγιαρεάλ και του Αλβάρο Θερβέρα από την Οβιέδο, δίνοντας την αφορμή προκειμένου οι προπονητές να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν το γεγονός να κάνουν μια ιστορική και πρωτοφανή απεργία ενόψει της επόμενης «στροφής» της La Liga.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό