18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού τραγούδησαν τον ύμνο του συλλόγου στο Μέγαρο Μουσικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο βιβλίο-λεύκωμα του Ανδρέα Οικονόμου και της Belle Epoque για τα 100 χρόνια της Λεωφόρου έφεραν μεγάλη χαρά στον κόσμο και τους παλαίμαχους που βρέθηκαν στην παρουσίαση

Ταξίδι στο χρόνο και συγκίνηση στο Μέγαρο Μουσικής. Σε μια λαμπρή εκδήλωση που είχε ως κορύφωση της το τραγούδι του ύμνου του Παναθηναϊκού από τους Παλαίμαχους του Συλλόγου, το “P” βρέθηκε στο Μέγαρο, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ανατριχίλα… Συγκίνησαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού τραγουδώντας τον ύμνο του συλλόγου στο Μέγαρο Μουσικής.

Μετά την έκθεση 52 σπάνιων φωτογραφιών, της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την προπολεμική εποχή έως τη δεκαετία του ’70, ακολούθησε η παρουσίαση του νέου της βιβλίου-λευκώματος με τίτλο «Λεωφόρος Η Ακρόπολη του Ελληνικού αθλητισμού και η πραγματική ιστορία της».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, συγκινημένος μετά το πέρας της εκδήλωσης υπέγραψε, με αφιέρωση προς τον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής κ.κ. Αλέξανδρο Χαρκιολάκη, την φωτογραφία που τον απεικονίζει. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες, είναι της εποχής του μεσοπολέμου και δείχνουν το κτίσιμο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, από τον καιρό που ακόμα είχε μόλις δύο κερκίδες!

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό