27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι παλαίμαχοι συνεχάρησαν Μελισσανίδη και Ηλιόπουλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων Νεστορίδη και Παπαϊωάννου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Οι δόξες του συλλόγου ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μάριο Ηλιόπουλο για την υλοποίηση του σχεδίου, ευχόμενοι στην ανδρική ομάδα να εκπληρώσει όλους τους στόχους της.

ΑΕΚ: Παρουσιάστηκαν τα αγάλματα των θρυλικών Νεστορίδη – Παπαϊωάννου (φωτογραφίες, βίντεο)

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημοσίως τους κ. Μάριο Ηλιόπουλο και Δημήτρη Μελισσανίδη για τη χθεσινή τελετή των αποκαλυπτηρίων των αγαλμάτων των μεγάλων Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι ξέρει να τιμά την ιστορία της, γι’ αυτό και όλοι για εμείς που φορέσαμε την ένδοξη φανέλα της θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια του, αλλά και στον νέο ιδιοκτήτη που είμαστε βέβαιοι ότι θα οδηγήσει το σύλλογο μας σε νέες μεγάλες λεωφόρους επιτυχιών.

Εν όψει δε του σημερινού ξεκινήματος των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ, ευχόμαστε στους παίκτες και στον προπονητή μας να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους και να δώσουν χαρές στον κόσμο μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό