33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι παίκτες της Ουκρανίας τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο τυλιγμένοι με την σημαία τους []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ουκρανία αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο EURO 2024 απέναντι στη Ρουμανία (17/06, 16:00, ΕΡΤ1), για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης. Έτσι, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την κατάσταση που ταλανίζει τους τελευταίους – πολλούς – μήνες την πατρίδα τους.

Οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από την σημαία της χώρας τους, ενώ παράλληλα τραγούδησαν τον εθνικό τους ύμνο τυλιγμένοι με αυτή γύρω τους. Μία υπέροχη κίνηση που μας θυμίζει τα δεινά που βιώνουν οι άνθρωποι που έχουν παραμείνει εκεί και πολεμούν, με τους παίκτες να αναγνωρίζουν πως έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους στη μεγάλη ποδοσφαιρική «σκηνή».

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στη χώρα τους. Αρκετοί από αυτούς έχουν αναφερθεί μέσω ιστοριών που τους έχουν μεταφέρει συγγενείς τους, για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ουκρανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και «θρύλος» της χώρας, Αντρέι Σεβτσένκο, τόνισε πως η χώρα τους ακόμα δέχεται εισβολή και πως το EURO 2024 αποτελεί μία ανεκτίμητη ευκαιρία για αυτούς.

Παράλληλα, την αγάπη και την αφοσίωσή του για την πατρίδα δεν είχε κρύψει ούτε ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο της Άρσεναλ, ο οποίος είχε δηλώσει πως αν η Ουκρανία τον καλέσει να πολεμήσει, εκείνος θα δώσει το «παρών».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό